Stellar Lumens fiyat analizi: XLM için sıradaki hamle ne olacak?
Stellar Lumens fiyat analizi: XLM için sıradaki hamle ne olacak?

İşte XLM’i Ay’a çıkaracak Stellar Lumens fiyat tahminleri

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Farklı kripto paralarla uğraşmak portföy çeşitlendirmesi adına önemli. Kısa vadeli fiyat tahminleri bile şu andaki pazar eğilimlerinin göstergesi. Stellar Lumens veya XLM söz konusu olduğunda, TradingView trader’larının fiyat tahminleri ilginç görünüyor. Sizler için önemli gördüğümüz kısa vadeli Stellar Lumens fiyat tahminlerini derledik.

İşte üç kısa vadeli Stellar Lumens fiyat tahmini

1- İstikrar herhangi bir şekilde Swing yapabilir

Çoğu insan bunu fark etmemesine rağmen Stellar Lumens fiyatı nispeten sabit kaldı. Her ne kadar her iki proje de çok farklı seviyelerde değerlendirilse de bu durum XRP’nin fiyatının nasıl geliştiği ile kısmen ilgili. Bu nedenle LinMas isimli trader bu algılanan istikrarın gelecekte XRP değerine nasıl yardımcı olacağını merak ediyor. Trader’a göre, XLM’nin önümüzdeki günlerde patlaması veya başka bir çöküş yaşaması muhtemel.

Bunu perspektife koymak için XLM/USD oranı her iki yönde de biraz dalgalandı. Coinbase‘in XLM’yi listeleme olasılığı var. Ancak popüler borsa konuya yönelik hiçbir şeyi onaylamadı. LinMas’a göre, ufak değerlerde de olsa fiyat 0,11 doların üzerine çıkmaz ve fiyatın yeni bir destek seviyesine dönüştürülmemesi durumunda ufukta 0,11 doların altına potansiyel bir düşüş var.

2- Stellar Lumens boğayı çağıracak

Şimdiye kadar, bu hafta sonu en ufak bir olay gerçekleşmedi. Ancak Xuanhainmoer isimli trader’a göre, bu haftasonunda yükseliş momentumu hiçbir yerde sonuçlanamaz. Xuanhainmoer tarafından paylaşılan grafik, bir sonraki düşük fiyatın 0,063 dolara kadar gideceğini teyit etse de XLM fiyatının resmen dipte olabileceğini gösteriyor.

Öyle olsa bile trader’a göre, güncel fiyatın bir kez daha XLM biriktirmeye başlaması için sağlıklı bir seviye olması gerekir. Bu varlığın 2019 Nisan’ına kadar 0,5 dolar seviyesine ulaşması beklenirken, trader’a göre bu kadar güçlü bir yükselişin gerçekleşebileceğine dair sıfır gösterge var. Mevcut fiyatlara kıyasla, bu %4’lük bir artışı temsil ediyor.

3- XLM önce dibi sonra Ay’ı görecek

Genellikle CryptoManiac101 isimli trader’ın paylaştığı fiyat grafikleri son derece yükselişli ya da büyük ölçüde düşüş eğilimlidir. CryptoManiac101’e göre XLM fiyat garfiğinin kısa vadeli görünümü biraz düşüyor. XLM fiyatı birkaç ay önce bu grafikte özetlenen düşük puana ulaştı ve fiyat 0,12 doların altına düştü. Ancak trader, bu dip seviyesinin sona ereceğinden emin ve XLM’nin önümüzdeki aylarda 1,2 dolar seviyesini geçeceğini de iddia ediyor. Bu trader’ın yorumları çılgınca görünüyor.

Nulltx

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin