Calvin Ayre: “Milyarlarca dolar ortadan kayboldu.”
Calvin Ayre: “Milyarlarca dolar ortadan kayboldu.”

Dev iddia! Calvin Ayre: “Bitcoin Cash tüm borsalardan çıkarılacak.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin Cash uzun zamandır gündemden düşmeyen bir kripto para oldu. Özellikle hard forkla kripto para ikiye bölününce destekçileride ayrı tarafları seçti. Hash savaşlarıyla iyice kızışan ortalık karşılıklı iddialarla yeni boyut kazandı. Son olay Bitcoin Cash SV destekçisi olan Calvin Ayre’den geldi. Calvin Ayre rakibi olan Bitcoin Cash ABC kripto parasının listelenen tüm borsalardan kaldırılması gerektiğini söyledi. Bu durum, BCH’nin  Roger Ver, Jihan Wu ve Amaury Séchet gibi taraftarlarına piyasa manipülasyonu iddiaları üzerine bir dava açıldıktan sonra meydana geldi.

Bitcoin Cash savaşı, Bitcoin SV’nin kaybıyla sonuçlandı

Calvin Ayre: “Milyarlarca dolar ortadan kayboldu.”

Ayre, Kripto para borsalarından, yatırımcıların paralarını korumak için ‘replay protection’ eklentisi uygulanana kadar Bitcoin Cash’in liste dışı edilmesini istedi. Hatta iddiasına dayanak olarak Bitcoin Cash ABC ekibinin “bu olayı aylardır planladığını” ve en az bir kripto para borsasından yardım aldığını ifade etti. Söz edilen borsa, Kraken ve CEO’su Jesse Powell’de suçlananlar arasında.

FBI’ın siber suçlarla mücadele birimi araştırmalara başladı

Ayre’ye göre, davanın açılmasının sebebi, “birçok insanın çok fazla para kaybetmesine ve kripto para piyasasında milyarlarca doların ortadan kaybolmasına” neden olunması. Ayre konuya yönelik şunları söylüyor:

Kaynaklardan duyduğuma göre, FBI’ın siber suçlarla mücadele birimi, Amerikan kökenli bireylerin ve sözde karıştığı iddia edilen şirketlerin eylemlerini kontrol etmeye başladı.

Bitcoin Cash hash savaşı çok fazla fiyat dalgalanmasına yol açtı

Calvin Ayre: “Roger Ver bir kripto anarşisti.”

Davadaki diğer bazı iddialar arasında Roger Ver, Jihan Wu ve Jesse Powell’ın Çin hükumetiyle birlikte kripto paranın “düşmanca bir devralma” işlemesi için birlikte çalıştığı ifadeleri yer alıyor. Ayre, daha önceki açıklamalarında şunları söyledi:

Roger Ver bir ‘kripto anarşisti’ ve aynı zamanda Bitcoin.com maden havuzunun madencilik faaliyetlerini ABC’ye yönlendirdi. Buna ek olarak, Bitcoin.com, ABC’yi desteklemek için Bitmain tarafından kiralanan bazı hash gücünün bir alıcısıydı.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin