Verge (XVG) güvenlik ve kullanıcı odaklı yenilikler duyurdu
Verge (XVG) güvenlik ve kullanıcı odaklı yenilikler duyurdu

İşte Verge (XVG) yatırımcılarını bekleyen önemli gelişmeler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Verge (XVG) geliştiricilerinden Marvin Piekarek Verge topluluğunu ilgilendiren yeni projeler hakkında önemli bilgiler paylaştı. Her zaman olduğu gibi, Verge ekibi yatırımcılarla ve kripto para topluluğuyla bağlantılarını güncel tutuyor.

Verge (XVG) kullanıcı odaklı yenilikler duyurdu

Marvin’in Medium aracılığıyla yaptığı açıklamada şu ifadeler yer alıyor:

  • Verge ekibi aşağıdaki özelliklere sahip en iyi sürümü sunmak için Verge Cüzdan’ının en yeni sürümünü tasarlıyor ve kodluyor: merkezsiz, daha iyi kullanıcı deneyimi, güvenilirlik, açık kaynak ve topluluk odaklı.
  • Verge ekibi, kod tabanını Bitcoin v.0.13’e yükseltiyor. Bu çoğunlukla güncellenmiş güvenlik protokolleri ve gelecekte daha fazla iyileştirme planlarını kapsıyor. Yeni Bitcoin kod tabanı, Verge projesi için sağlam bir temel sunuyor. Ayrıca, gizlilik ve veri güvenliğini artırmak için RingCT (Ring Confidential İşlemleri) entegre etmeye çalışıyorlar.
  • Sidechain (yan zincir) entegre edildiğinde RSK smart contract platformunun kapasitesinin ne olacağı belirlenmeye çalışılıyor.

Verge (XVG)’de yaşanan diğer önemli gelişmeler

Yaşanan hack sürecinde verdiği reaksiyon ve yaptığı hatalardan ders çıkaran Verge ekibi piyasa tarafından alkışlandı. XVG, son hack vakasının ardından “zorluk veya problemler karşısında gelişme için yeterli beceriyi kazandığı” dile getirdi. XVG ekip üyelerinden Cees Van Dam ise hack sürecinde herkesi birlik olmaya çağırdı. XVG’nin benimsenme oranını artırmak için Verge ekibi şu adımları atıyor ve ortaklıklarla çalışmalarını sürdürüyor:

  • Bamb-U Australia, saat ve güneş gözlüğü gibi ürünlerde XVG’yi ödeme olarak kabul ediyor.
  • Ses kablosu şirketi Panchanko, Verge ile ortaklık kuruyor ve ödeme şekli olarak XVG’yi kabul ediyor.
  • Royal Queen Seeds, Avrupa’da bir kenevir şirketi, bir ödeme şekli olarak XVG’yi kabul ediyor.
  • Litecoin Vakfı WEB Bank’in hisselerini TokenPay aracılığıyla satın aldı. TokenPay Verge’nin partneri olduğu için Litecoin Vakfı’yla dolaylı yoldan partnerlik kurulmuş oldu.

Ethereumworldnews

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin