Coinbase reklamları sosyal medyaya geri dönüyor
Coinbase reklamları sosyal medyaya geri dönüyor

Coinbase reklamları sosyal medyaya geri dönüyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Coinbase reklamları sosyal medyaya geri dönüyor. Reklamlar, artık Google, Facebook ve Instagram’da görülebiliyor. Milyarlarca aylık kullanıcısı olan endüstri devleri, kripto paralara meşruiyet kazandırıyor ve rakiplerine karşı Coinbase’e rekabet avantajı veriyor. Yatırımcılar, bunun kripto piyasası için iyi bir haber olduğuna ve Bitcoin fiyatının daha yüksek bir fiyat seviyesine geleceğine inanıyor ve bu konuda heyecanlanıyor.

Coinbase reklamları sosyal medyaya geri dönüyor

Mayıs ayı ortasında, Google ve sosyal medya devleri Facebook ve Instagram, kripto para ve ICO reklamlarının takip eden ayda yasaklanacağını duyuruyor. Geçtiğimiz ay, uygulama yürürlüğe giriyor  ve 2 aydan kısa bir süre sonra, uygulamadan vazgeçiliyor, Coinbase reklamları sosyal medyaya geri dönüyor.

Coinbase CEO’su Brian Armstrong birkaç gün önce tweet atıyor

Facebook bu yılın başlarında kripto para reklamları yasakladı. Artık beyaz listeye alındığını ve daha fazla insanı açık bir finans sistemine soktuğumuzu söylemekten gurur duyuyoruz.

Facebook, kripto para  ilgili reklamların politikalarını gözden geçirdikten sonra gösterilmesine izin vermeye karar veriyor. İlk yeşil sinyal San Francisco asıllı Coinbase’e veriliyor.

Google’da kripto parayla ilgili reklamlara izin veren bir onay olmamasına rağmen, Coinbase reklamları artık Google’da da yayınlanıyor.

Coinbase milyarlarca kullanıcıya erişiyor

Bu büyük bir hamle ve Coinbase için büyük bir haber niteliği taşıyor. Bu devlerin kullanıcı tabanına bir göz attığımızda, Facebook’un yaklaşık 2 milyar aylık kullanıcısının olduğu ve Instagram’ın  her ay yaklaşık 1 milyar kullanıcıyı yönetmeye yakın olduğu görülüyor. Google, dünyada ikinci sırada yer alan Bing’e oranla  yüzde 66’lık bir marj ile dünyanın en iyi arama motoru oluyor.

Böyle sayılardan söz etmek, özellikle Coinbase’in işini genişletmek için çalıştığı bir zamanda, kullanıcı tabanını genişletmek için inanılmaz bir fırsat ve potansiyeli temsil ediyor.

Yakın zamanda, Coinbase daha fazla koin eklediğini açıklıyor. Dahası, Coinbase Pro, Coinbase Custody ve Coinbase Index Fonu artık çok daha geniş kitlelere ulaşıyor .

Yatırımcılar coinbase reklamları için alınan karardan memnun

Google ve Facebook’un Coinbase reklamları için izin verme kararı, yatırımcılar açısından kripto paraya bir meşruiyet verecek gibi duruyor. Bu durum, yatırımcının güvenini ve özellikle kripto para dünyasına yeni olanların güvenini daha da artıracak gibi gözüküyor.

Kripto meraklıları, endüstri devleri tarafından verilen karardan memnun oluyor ve bitcoin ve tüm kripto para topluluğu için iyi olduğuna inanıyorlar.

 

coinpage

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin