Ontology ve VeChain fiyat analizi: ONT ve VET için izlenecek seviyeler
Ontology ve VeChain fiyat analizi: ONT ve VET için izlenecek seviyeler

İşte VeChain (VET) fiyatını ayı piyasasında gökyüzüne çıkartacak olan 3 sebep

service service
Share

Share This Post

or copy the link

VeChain (VET), bu yılın başlarında VeChain Thor olarak yeniden markalaştık tan sonra, kendisini IoT, Cloud computing ve Yapay Zeka teknolojilerini savunmak için tercih edilen bir platform olarak konumlandırıyor.

VeChain (VET) fiyat yükselişini tetikleyecek 3 gelişme

Böyle net bir yol haritasına rağmen, VET’in fiyatı muazzam dalgalanmalar yaşadı. Ancak, mevcut fiyatı arka planda meydana gelen gelişmeler dikkate alınarak daha fazla çekiş kazanma şansına sahip. Aşağıda, VET fiyatının yakında yükselmesini sağlayacak üç sebebe bakacağız.

  1. DNV GL Grup ortaklığı

DNV GL, Norveç merkezli bir sigorta şirketi ve Birleşmiş Milletler ile kendi gelişim hedeflerine ulaşma konusunda yakın bir çalışma yürütüyor. DNV GL, bireysel işletmelerin karbon azaltımını hesaplamak ve kaydetmek için VeChain Thor‘un Blockchain’inde akıllı sözleşmeler geliştirecek. Platform, daha sonra çevreye yaydığı karbon miktarını etkili bir şekilde düşüren işletmelere karbon kredilerini otomatik olarak verecek.

VET’in Blockchain’inin benzersiz bir şekilde kullanılması, platforma ilginin artmasına ve dolayısıyla VET’in fiyatının artırılmasına neden olacak. Birleşmiş Milletler, 2030 yılındaki başlıca hedefleri arasında karbon azaltımını sınıflandırıyor.

  1. Güvenilir Blockchain izlenebilirlik çözümü

Çin’de aşı izlenebilirlik çözümü sunan VeChain platformu, son zamanlarda sektörü sarsan bir ilaç skandalı ile önem kazanıyor. Skandal yanlış etiketlenmiş aşıların okullardaki çocuklara uygulanmasına dayanıyor.

VeChain Thor’un Çin hükumetinin üstün bir uyuşturucu izleme ve denetim çözümü sunabileceği bir platformu var. VeChain’in uyuşturucu izleme yetenekleri, çözüm ülke genelinde yayılmadan önce Şanghay’da test ediliyor. Ayrıca, VeChain uyuşturucu izlenebilirlik çözümü, Şanghay hükumetinin tam desteğine sahip tek Blockchain projesi.

VeChainThor MainNet 30 Haziran'da başarıyla başlatıldı

Şimdi Çin hükumeti, üretim, taşıma, depolama, hastanelere dağıtım ve kullanımdan elde edilen aşı verilerini yakalamak ve kaydetmek için VeChain Blockchain’ini kullanacak. Çin hükumeti, değişmez kayıtların dolaşımdaki aşıların kalitesini artıracağına inanıyor.

Ayrıca, Şanghay’daki önde gelen ilaç firmaları için sertifikasyon hizmetleri, VeChain’de hisse sahibi olan bir firma olan DNV GL tarafından sağlanacak. Bu tür bir ortaklığın getirdiği güven ve mülkiyetin VeChain Thor’un (VET) fiyatı üzerinde olumlu bir etki oluşturmasını bekleyebiliriz.

  1. NTT Docomo ortaklığı

NTT Docomo, Japonya’nın önde gelen telekomünikasyon şirketi. 2020 vizyonunda Docomo, Japonya genelinde beşinci nesil (5G) yüksek kapasiteli yüksek hızlı ağ sağlamak istiyor. Telekomünikasyon devi, ortakların ilki olarak VeChain’i seçti. 

Ortaklık, VeChain Thor’un sınır ötesi işletmelere ulaşmasını sağlayacak ve böylece Blockchain’in benimseme ağını genişletecek. İlk ortaklar arasında yer alan VeChain Thor, hizmetlerini 2020’de piyasaya sürülmeden önce 5G sınırları içinde tasarlayacak. Bu tür gelişmeler, şüphesiz, VET’in fiyatına yansıyacak. Sonuç olarak, son iki ay içinde imzalanan tüm ortaklıklar ile birlikte, yeniden pazarlanan VeChain’ın yükselmeye başlayacağı düşünülebilir.

Usethebitcoin

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin