Spencer Bogart: “Bitcoin insanların yapamayacakları şeyler yapabilir.”
Spencer Bogart: “Bitcoin insanların yapamayacakları şeyler yapabilir.”

Bitcoin hakimiyeti yeni başladı: Bitcoin’deki fırsatlar muazzam! Spencer Bogart sayıyor…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Spencer Bogart, pazardaki Bitcoin hakimiyetinin yeni başladığına inanıyor. Bitcoin, Ekim ayında Spencer Bogart’ın öngördüğü şekilde dip yaptı.

Spencer Bogart: “Bitcoin insanların yapamayacakları şeyler yapabilir.”

Bloomberg ile yapılan bir röportajda konuşan Spencer Bogart, piyasadaki mevcut ayı eğilimine rağmen, Bitcoin’in devasa fırsatlara sahip olduğunu söylüyor. Bitcoin’in arkasındaki teknolojiyi övdü, bu da kağıtsız para oluşturulmasına yardımcı oldu ve bunu çok trilyon dolarlık bir fikir olarak nitelendiriyor. Bogart Bitcoin’in, tam olarak yararlanılan bir hizmet olma hedefine ulaşacağını vurguluyor. Bogart açıklamalarına şunları ekliyor:

Şu anda, bazı insanlar Bitcoin’ikullanıyor. Çünkü bu paranın potansiyelini düşünmek zorunda kalıyorlar ve sanırım zamanla Bitcoin’i daha çok insan kullanacak. Çünkü Bitcoin onların yapamayacakları şeyler yapabilir.

“Dünyanın “gelecek Bitcoin” için arama yapması gerekmiyor.”

Spencer, piyasadaki Bitcoin egemenliğinin etkisi hakkında konuştu. Dünyanın “gelecek Bitcoin” için arama yapması gerekmediğini, ayrıca BTC ve giderek büyüyen ağındaki akıllı parayı benimsemelerine gerek olmadığını söylüyor. Onun argümanında, para “ağ etkisi tipi ekosistem” kavramını kullanıyor. Bu durumda, Bitcoin en büyük ağın ötesine geçiyor (kalan varlıkların toplamının büyük çoğunluğu). Dahası, bu hakimiyet ona göre paradan öte var olmaya devam edecek.

Çoğu kripto para Bitcoin fiyatını içeren dengeyi bulmuş görünüyor

Şu anda, çoğu kripto para 4.200 dolardan dibe inen Bitcoin fiyatını içeren dengeyi bulmuş görünüyor. Ancak, düşmeye devam eden, özellikle de ilk 100’de olan bazı kripto paralar var. Spencer, bu yıl Ekim ayında Bitcoin fiyatının neredeyse düştüğünü açıkladı. Bitcoin’deki düşüşler, bir hafta önce, Bitcoin’in hem 6.000 hem de 5.000 baz seviyesinin altına düştüğü bir dönemde başladı. Ripple’ın XRP‘si, iyileşmeyi başarabildi. Ancak, daha sonra satış rantını 0,42 dolara doğru düzeltmeye kattı.

Fxstreet

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin