Fiyat patlaması gerçekleştirebilecek kripto paralar yakından izlenmeli
Fiyat patlaması gerçekleştirebilecek kripto paralar yakından izlenmeli

İşte uzmanlara göre fiyat patlaması gerçekleştirebilecek kripto paralar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Uzmanlar Haziran ayında patlayacaklarını düşündükleri ve kesinlikle izlenmesi gereken 5 kripto parayı açıkladı. İşte uzmanlara göre yakın zamanda bir fiyat patlaması gerçekleştirebilecek kripto paralar.

  1. TRON (TRX)

TRON yakın zamanda kendi ağına taşındı. Ayrıca TRON, önümüzdeki günlerde de (21 Haziran’da) token takasını gerçekleştirecek. Ayrıca TRON söz konusu olduğunda akılda tutulması gereken bir başka şey, piyasanın sıkıntılı olduğu zamanlarda bile ayakta durmaya çalışması. Bu nedenle uzmanlar TRON’un yeni rekor seviyeleri görebileceğini düşünüyor ve TRON’un kesinlikle izlenmesi gereken bir para olduğunu vurguluyor. TRON yazım sırasında %6,75 oranında düşüşle 0,04 dolardan işlem görüyor.

  1. Nano (NANO)

Uzmanlar Nano’yu şu anda satın almak için harika bir zaman olduğunu belirtiyor. Uzmanlara göre Nano’nun RSI’sı şu anda aşırı satım bölgesinde olduğu için bu kripto para patlamak üzere olabilir. Nano yazım sırasında %6,5 oranında düşüşle 2,76 dolardan işlem görüyor.

  1. Zilliqa (ZIL)

Uzmanlara göre Zilliqa, çok güzel dalgalanmalara sahip olduğu için ticaret yapmak için iyi bir kripto para olabilir. Ayrıca, bu para birimine yatırım yapmadan önce göz önünde bulundurulması gereken başka şeyler de var. Zilliqa, 30 Eylül’de ana ağa lansmanını yapıyor. Bu nedenle bu kripto para şu anda çok büyük bir fiyat indirimi sunuyor. Bu nedenle uzmanlara göre bu kripto paraya yatırım yapmanın ve patlamasını beklemenin tam zamanı. Zilliqa yazım sırasında %8,8 oranında düşüşle 0,07 dolardan işlem görüyor.

  1. EOS (EOS)

EOS, son zamanlarda büyük fiyat hareketleri gösterdi. Ayrıca bu kripto para son zamanlarda kendinden fazlasıyla söz ettirmeye başladı. Uzmanlara göre EOS için 30 dolar ve üzeri hayal değil. Ancak EOS’un bu seviyeleri görmesi için zamana ihtiyacı var. Uzmanlar bu kripto paranın yakından takip edilmesini tavsiye ediyor. EOS yazım sırasında %9,9 oranında düşüşle 9,56 dolardan işlem görüyor.

  1. Binance Coin (BNB)

Uzmanlara göre Binance Coin,  şu anda oldukça iyi fiyatlı ve büyük bir kullanım durumu var. Binance Coin son zamanlarda önemli seviyeleri atladı ve yeni rekorlara imza atmak için çabalıyor. Uzmanlar ise bu kripto paranın önümüzdeki günlerde kendinden fazlaca söz ettireceğini ve yükseliş eğilimini devam ettireceğini düşünüyor. Binance Coin yazım sırasında %0,8 oranında düşüşle 16,2 dolardan işlem görüyor.

Fiyat patlaması gerçekleştirebilecek kripto paralar yakından izlenmeli

Kripto paralar söz konusu olduğunda, ne olacağını bilmek imkansızdır. Bu nedenle yatırım yapmadan önce kendi araştırmanızı yapmayı unutmayın! Ayrıca bu kripto paralara yatırım yapmadan önce tam olarak ne olduğunu anlamak için kripto paraların fiyat hareketlerini dikkatle izlemelisiniz. Bu kripto paralar uzmanların söylediği gibi önemli fiyat patlamaları gerçekleştirecek mi? Bunu sadece zaman gösterecek.

Cryptodaily

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin