Bugünün arbitraj fırsatları: BCHABC, XMR, Dash, BTG, ETH, DOGE

İşte Türk borsalı ve yeni BCH forklarını içeren arbitraj fırsatları

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Arbitraj fırsatları kripto para dünyasında her zaman var. Altcoinler söz konusu olduğunda, kaçırılmaması gereken çok fazla fırsat mevcut. Çünkü öncelikle birçok piyasa, para birimleri arasında geniş çaplı yayılmalara sahip.  Bu nedenle sizler için iyi kârlar getirecek arbitraj fırsatı sunan kripto paraları derledik. Bu makaledeki bilgiler Arbing Tool tarafından sağlanıyor.

Bugünün arbitraj fırsatları: BCHABC, XMR, Dash, BTG, ETH, DOGE

Monero (Kraken/HitBTC/Poloniex)

Monero arbitraj fırsatlarının söz konusu olduğu durumlarda, Kraken’deki fiyat diğer tüm platformlara kıyasla önemli ölçüde düşük. Bugün için, Kraken’de satın alma ve HitBTC, Poloniex veya Gate.io üzerinden XMR satma yaklaşık %1,5 oranında kâr sağlamalı.

Bitcoin Gold (HitBTC/ Gate/Bitfinex)

Bir Bitcoin Gold arbitraj fırsatı haftanın hemen her günü görünür hale geldi. Sistemkoin, HitBTC, Bitfinex, CEX veya Koineks üzerinde BTG satın alma ve Gate’de satma yaklaşık %6 oranında kâr getirebilir.

DASH (Kraken/Poloniex/LiveCoin)

Gizlilik ve anonimlik üzerine odaklanan altcoinler için, son zamanlarda arbitraj fırsatları ortaya çıkıyor gibi görünüyor. Kraken veya HitBTC üzerinde Dash satın alma ve Poloniex, Gate veya Livecoin üzerinde satış yapmak kolay kâr sağlamalı. Dash’ı Vebitcoin, CEX ve Bittrex’ten satın almak da mümkün, ancak bu kârın yaklaşık yarısını götürür. Yine de, seçenek mevcut koşullar altında hala kontrol edilmeye değer.

Dogecoin (Koineks/Poloniex/Livecoin)

Dogecoin, bugün piyasada bulunan daha liquid altcoinlerden biri. Muazzam bir ağ etkinliğine sahip. Bu şekilde, %2,4’lük bir kâr için LiveCoin’de satmadan önce Koineks, HitBTC, Poloniex ve Gate’den satın alınabilir. Bazı hızlı kâr kovalamak isteyen spekülatörler ve trader’lar için başka bir kolay arbitraj fırsatı.

Etherum (Kraken/KuCoin/Bitstamp)

Ethereum’un fiyatının sürekli artması, farklı borsalar ve platformlar arasında yapay boşluklar oluşturdu. Günümüzün arbitraj fırsatlarında Kraken veya Bitstamp üzerinden satın alma ve Gate, Livecoin, KuCoin, OKEx, Poloniex, Binance veya HitBTC’de satışlar yaklaşık %1,5’lik bir kazanç sağlayacak.

BCHABC (Vebitcoin/Binance/KuCoin)

Bitcoin Cash’in ağ yükseltmesini takiben beklendiği gibi, süreçte yer alan tokenler için arbitraj fırsatları olacak. BCHABC’yi Vebitcoin’de satın almak ve KuCoin veya Binance’de satmak, yaklaşık %2’lik bir kâr getirecektir. Binance, KuCoin’e kıyasla daha fazla likiditeye sahip olsa da aynı zamanda boşluğun daha hızlı sıkıştığı görülecek. Yine de, ekstra para kazanmak isteyenler için cazip bir girişim.

Nulltx

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin