Tom Lee: “Bu olayla Bitcoin bu hafta sonu fırlayabilir!”
Tom Lee’den yeni Bitcoin, Ethereum, Ripple ve Litecoin tahmini

İşte Tom Lee’nin en son Bitcoin tahmini: ATH’ye yaklaşıyoruz!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Fundstrat Global kurucu ortağı ve kripto para analisti Tom Lee, dünyanın bir numaralı kripto para biriminin tüm zamanların en yüksek seviyesine çıkacağı konusunda ısrarcı.

Analist ısrarcı BTC tüm zamanların en yüksek seviyesine yaklaşıyor!

Fundstrat’tan Tom Lee, CNBC’nin Powerlunch’ında göründü, burada son Bitcoin rallisini besleyen federal ve parasal bağımsızlığı tartıştı. Bitcoin ‘Supra Deluxe’ boğa programın ev sahiplerine, bir numaralı kripto para biriminin görülmeyen yükseklere ulaşmak üzere olduğunu söyledi:

Ben Bitcoin’de tüm zamanların zirvesinin yakın olduğunu düşünüyorum.

Tom Lee’nin belirttiği gibi ana akım medyadanın kripto paralara olan ilgisi BTC’ye yönelik olumlu duyguları besliyor.

Tom Lee: “Biz bir boğa piyasasının derinliklerindeyiz.”

Tom Lee açıklamalarına şunları ekliyor:

Bitcoin 20.000 dolarlık tüm zamanların en yüksek seviyelerine kolayca çıkacak ve kullanım durumları büyürse 40.000 dolara çıkma potansiyeline sahip olduğunu düşünüyorum. Biz bir boğa piyasasının derinliklerindeyiz ve insanlar bu konuda oldukça sessiz.

Bitcoin hala öfkeli bir boğa modunda kendini bulurken Lee, Bitcoin’in 20.000 dolarlık fiyat seviyesine ulaşma şansı konusunda güvende görünüyor.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin