Gelecek ay takip etmesi ilginç olacak üç kripto para
Gelecek ay takip etmesi ilginç olacak üç kripto para

İşte Şubat ayında patlaması beklenen 3 kripto para

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para piyasalarındaki hareketler son zamanlarda heyecan verici olmaktan uzak olsa da, Şubat ayı belli kripto paralar için piyasaları sarsabilecek bazı önemli gelişmeler getirmeye hazırlanıyor.

Gelecek ay takip etmesi ilginç olacak üç kripto para

Ethereum (ETH)

Önerilen Constantinople hard fork’unda son dakikada bir güvenlik açığı tespit edildikten sonra, Ethereum geliştiricileri yükseltmeyi Şubat ayının sonlarına ertelemeye karar verdi. Ethereum geliştiricisi Péter Szilágyi, forkun 27 Şubat’ta çıkarılması beklenen 7.280.000 blok yüksekliğinde çalıştırılacağını doğruladı.

Constantinople tartışmasız bir fork gibi görünüyor, bu aslında çatalın bir sonucu olarak ortaya çıkacak yeni bir kripto para biriminin muhtemel olmadığı anlamına geliyor. Konstantinopolis, madenciler için 3 ila 2 ETH’den madenciler için Ethereum blok ödüllerinde bir düşüş getirecek, aynı zamanda Ethereum’u belirli işlemleri gerçekleştirmede daha hızlı ve daha uygun maliyetli hale getirecek çeşitli başlık altı yükseltmelerini gerçekleştirecek.

TRON (TRX)

Popüler ancak kutuplaşan TRX, geçtiğimiz ay pazar hacmine göre ilk 10 kripto para arasına girdi. Son momentumunun büyük bir kısmı, TRX Blockchain platformunda çalışacak olan BitTorrent’in BTT belirtecinin duyurusunu çevreleyen yutturmacaya bağlanabilir. BTT tokeninin bir kısmı, 28 Ocak’ta yapılması planlanan bir satış yoluyla halka sunulacak.

Şubat ayında, TRX sahipleri BTT Airdrop’u ile 11 Şubat’ta 6.600.000 blok yüksekliğinde gerçekleşecek. Anlık görüntü sırasında TRX’i tutan kullanıcılar bir BTT air alacaklardır; bu nedenle, TRX anlık görüntüye kadar çok fazla oynaklık görebilir. Çünkü TRX için kısa vadeli talep önemli ölçüde artabilir. Anlık görüntü gerçekleştikten sonra, bu seferde önemli bir satış baskısı için potansiyel var.

Bitcoin (BTC)

Kripto para piyasasında kalmayan BTC, kasım ayının ortasındaki kazadan bir ay sonra ulaşılan 3.200 dolara yakın bir seviyede işlem görmeye devam ediyor. Bitcoin fiyatının bu alanın altına düşmesi durumunda altcoinlerin başı dertte olurken, güçlü bir BTC performansı daha spekülatif küçük kripto para birimleri konusunda güven verebilir.

Yaklaşan gelişmeler açısından, belki de kısa vadede Bitcoin için en ilginç hikaye, NYSE operatörü Intercontinental Exchange’in desteğiyle geliştirilen Bitcoin vadeli işlem platformu Bakkt olacaktır. Henüz belirlenmiş bir lansman tarihi bulunmamakla birlikte, Bakkt ile ilgili iyi haberler, duyguları artırmada uzun bir yol kat edebilir.

Fxstreet

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin