featured

Coinbase Borsası yeni kripto para listeleme sürecini duyurdu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Coinbase Borsası, daha fazla dijital varlığın listelenmesini sağlayacak yeni bir süreci açıkladı.

Coinbase Borsası birçok kripto paranın listelenmesini sağlayacak süreci başlatıyor

Duyuruya göre yeni listeleme süreci, yalnızca yerel yasalarla uyumlu dijital varlıkları ifade ediyor. Bu platformda listelenen belirli varlıkların yalnızca belirli ülkelerdeki müşteriler için mevcut olabileceği anlamına geliyor. Yeni kabul edilen listeleme sürecinde Coinbase‘de token listelemek isteyen ihraççılar, daha sonra borsa tarafından dijital varlık çerçevelerine göre değerlendirilecek bir form doldurmak zorunda kalacak.

Başlangıçta bir başvuru ücreti olmayacak ancak yeni varlıkları değerlendirmek ve listelemekle ilgili yasal ve operasyonel maliyetleri karşılamak için Coinbase, gelecekte bir ücretlendirme hakkını saklı tutuyor. Coinbase yeni sürecin zamanla platformun standartlarını karşılayan birçok varlığın listelenmesine olanak tanıyacağını belirtiyor.

Coinbase’te şu an beş kripto para işlem görüyor

Borsa bu listelemeleri sadece Coinbase’in bir tane platformunda kullanıma sunulduğunda duyuracak. Yazım sırasında Coinbase’de Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, Ethereum Classic ve Litecoin işlem görüyor. Coinbase’in Haziran ayında Ethereum Classic’i listeleyeceğini duyurdu ve ETC duyuru sonrasında %25 oranında arttı.

Borsa Temmuz ayında yaptığı açıklama da; Cardano, Basic Attention Token, Steller Lumens, Zcash ve 0x olmak üzere beş kripto parayı listelemek için incelediğini bildirdi. Ağustos ayında Coinbase, İngiliz Sterlini için destek vermeye başladığını açıkladı.

Cointelegraph

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin