Bir ülke daha Bitcoin düzenlemelerini uygulamaya koyuyor
Bir ülke daha Bitcoin düzenlemelerini uygulamaya koyuyor

İşte piyasanın en çok kazanan ve kaybeden kripto paraları

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Geçtiğimiz hafta sonu bir saatte 20 milyar dolarlık sıçramayı takiben kripto para piyasası biraz dengelenmiş gibi görünüyor. En büyük kripto paralar son 24 saat içinde herhangi bir hamle yapmazken, diğer altkoinler oldukça fazla büyüme kaydetti. Piyasanın en çok kazanan ve kaybeden kripto paralarını inceleyelim.

Piyasanın en çok kazanan kripto paraları

İlk 20’de NEO %6’nın üzerinde artışla en büyük yükselişi gördü. NEO, CoinMarketCap’ta 2,1 milyar dolarlık piyasa değeriyle 13. sırada yer alırken, yazım sırasında 32,40 dolar seviyesinden işlem görüyor. NEO Smart Economy’nin bir parçası olan Utility token GAS, son 24 saatte %7’nin üzerinde bir artış elde etti ve şimdi 10,61 dolar olarak değerlendi. NEO geçtiğimiz hafta 2018 yılının en düşük seviyesini gördü.

Diğer artış gösteren altkoinler ise %6,5 oranıyla Wanchain ve %8,24 oranıyla Verge. En iyi 100’ün en büyük göstergesi 0x, neredeyse %17’nin üzerinde artış gösterdi. Status da %10’luk bir artışla işlem görüyor. Kripto para piyasa değeri ise şu anda 256 milyar dolar seviyesinde.

Piyasanın en çok kaybeden kripto paraları

Bitcoin son 24 saat içerisinde önemli bir hamle yapmadı ve şu anda 6.370 dolardan işlem görüyor. Ethereum, Ripple, Bitcoin Cash, EOS, Litecoin ve Stellar gibi kripto paralar oldukça istikrarlı bir seyir izliyor. İlk 10’da Cardano %3,7 oranında artarken IOTA ise %2 oranında büyüme kaydetti. İlk 100’deki en büyük kaybedenler ise %20 oranında düşüşle MOAC, %12 oranında düşüşle Cryptonex, %2 oranında düşüşle Binance Coin, %2,5 oranında düşüşle VeChain ve %4 oranında düşüşle Ontology oluyor.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin