Ripple borsalar arası transferde global çözüm olacak
Ripple borsalar arası transferde global çözüm olacak

İşte piyasadaki son gelişmeler: Dev Ripple anlaşması, Bitcoin ETF mesajı ve daha fazlası

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ripple, Avrupa’nın en büyük kripto borsalarından biriyle ortaklık kurdu. Ripple CEO’su Brad Garlinghouse, Bitstamp’ın uluslararası ödemelere güç sağlamak için Ripple’ın XRP tabanlı ödeme çözümünü xRapid’i uygulayacağını doğruladı.

Ripple borsalar arası transferde global çözüm olacak

Bitstamp, ABD merkezli Bittrex, Meksika merkezli Bitso ve Filipinler merkezli Coins.php ile birleşerek, xRapid ödemelerini bir para biriminden XRP’ye ve daha sonra başka bir para birimine hızlı ve verimli bir şekilde dönüştürecek küresel bir ekosistem oluşturuyor.

VanEck başkanından Coinbase açıklaması

SEC’in Bitcoin ETF kararı beklenirken, VanEck’teki dijital varlıklar başkanı, hemen hemen tüm kripto para biriminin Coinbase üzerinde kabul edilebildiği bir “paralel evren” e girebileceğimizi söylüyor.

https://twitter.com/gaborgurbacs/status/1071161055194345473

VanEck, 11 Ağustos 2017’den beri SEC tarafından onaylanacak bir Bitcoin ETF’si almaya çalışıyor. SEC, VanEck’in Haziran ayında başvurduğu, Bitcoin ETF teklifini onaylayıp onaylamayacağını kararlaştırmak için 27 Şubat 2019’da son bir tarih belirledi.

Komisyon, bu ayın başlarında, “önerilen kural değişikliğini göz önünde bulundurmak için yeterli zamana sahip olmak ve bir karara varmak için daha uzun bir süreye ihtiyaç duyuyor” dedi.

Vitalik Buterin’nin cömertliği

Son olarak, Ethereum kurucusu Vitalik Buterin üç Blockchain girişimine büyük bir destek verdi ve 300.000 dolar değerinde Ethereum bağışladı

Buterin “bunu hayatında sadece bir kere yaşarsın” diyerek her şirkete 1000 Ethereum verdi. Tatil çalışmalarını alan üç proje Sigma Prime, Prysmatic Labs ve ChainSafe. Üçü de Ethereum 2.0 olarak adlandırılan bir sonraki Ethereum versiyonunu kurmaya çalışıyor.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin