Gelecek ay takip etmesi ilginç olacak üç kripto para
Gelecek ay takip etmesi ilginç olacak üç kripto para

İşte piyasadaki flaş kripto para haberleri

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin’in uzun vadeli başarısından Ripple‘daki yeni bir sınır ötesi kullanım durumuna kadar, burada kripto dünyasındaki en güncel hikayelerin bazılarını sizler için derledik. İşte flaş kripto para haberleri…

Flaş kripto para haberleri: İşte piyasadaki en büyük kripto paraların en güncel hikayeleri

Tim Draper: “Bitcoin Starbucks kahvesini satın almak için kullanılabilecek.”

Bitcoin hikayeleri

Milyarder yatırımcı ve Bitcoin boğası Tim Draper, Bitcoin’in fiat para birimini geçeceğine ve uzun vadede çok daha istikrarlı olacağına inandığını söyledi. Draper, Lizbon’daki Web Zirvesi teknoloji konferansında şunları söyledi:

Her türlü volatiliteyi göreceğiz. Bir Bitcoin hala bir Bitcoin. Sadece diğer tüm politik paralar, kullanımdan yavaş yavaş kalkacak.

Draper, Bitcoin’in fiyatının önümüzdeki yıllarda 250.000 dolara ulaşacağına olan inancını da yineledi.

2022’ye kadar 250.000 dolar için tahminim -belki 2023, ama bu Aralık’ta- kesinlikle sağlam. Ama oraya nasıl gideceğimize emin değilim.

Ethereum Constantinople hardforku Ekim’de Testnet'de aktif olacak

Ethereum hikayeleri

Ethereum bir sonraki güncelleme için gevşek bir tarih belirledi. En son grup konferansında, geliştiriciler Konstantinopolis’in lansman tarihi olarak 16 Ocak’ı belirledi. Beklenen yükseltme birkaç optimizasyon içeriyor ve madencilik ödülünü üç ETH’den blok başına iki ETH’ye indiriyor.

Ripple  (XRP) için perdenin arkasındaki gelişmeler

Ripple ve XRP hikayeleri

Japon finansal devi MUFG, Japonya ve Brezilya arasında yeni bir sınır ötesi ödeme hizmeti oluşturmak için Ripple’ın özel ödeme teknolojisini kullanacağını açıkladı. Bu arada, XRP işlemlerini Amazon Alexa’ya getirmek için çalışan kodlayıcıda kapalı bir beta testi başlattı.

EOS hikayeleri

Block.one’nin kurucu ortağı Bloomberg’e bir röportaj verdi. Brendan Blumer, Blockchain’in interneti nasıl dönüştürebileceğini ve ICO’ların geleceğine nasıl baktığını anlatıyor.

NEO'nun nOS projesi açıklandı

NEO hikayeleri

NEO’nun kurucusu Da Hongfei, aşırı hükumet düzenlemesinin Blockchain ve kripto para biriminin benimsemesini önemli ölçüde yavaşlattığına inandığını söyledi. Da Hongfei konuya yönelik şunları söylüyor:

İlk günlerde insanlar, yeni teknoloji geleneksel finans endüstrisini bozabileceği için finans sektörüne uygulanan Blockchain‘i görmeyi bekliyorlardı. Bununla birlikte, finans sektörü dünyadaki hemen hemen her yerde sıkı bir şekilde düzenlendiği için, uygulama düzenleyici engellerle karşı karşıya kaldı. Lisanslı bir geleneksel finans enstitüsü ile işbirliği yaparak ya da lisansa ihtiyaç duymayan bir şey yaparak lisansı atlayabilen Blockchain’i finans sektörüne entegre etmenin sadece iki yolu var… Özünde, Blockchain mevcut finans içinde zar zor hayatta kalabilir düzenleme sistemi.

Litecoin işlem ücretleri

Litecoin hikayeleri

Litecoin ağına en büyük isabet eden işlemlerden biri işlendi. Litecoin.com tarafından konuya yönelik şu açıklama yapıldı:

Bir çok Legacy adresinden yeni bir çoklu imza/Segwit ‘M’ adresine fonların konsolidasyonu gibi görünüyor. Ağdaki yeni en zengin adresi oluşturan işlem, şu anda boş olan ağdaki bir önceki en zengin adres tarafından yapıldı. Süreçte, 71.618.997 kripto paranın büyük bir kısmı da yok oldu.

VeChain hikayeleri

VeChain, “Dijital Carbon” platformunu tanıtan yeni bir video yayınladı. Girişim, DNV GL ile ortaklığın bir parçası ve şirketler ile ev sahiplerine emisyonları izlemek ve azaltmak için Blockchain tabanlı bir yol sağlamak üzere tasarlandı.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin