Operatörü el değiştiren popüler token 24 saatte sert yükseldi!
Operatörü el değiştiren popüler token 24 saatte sert yükseldi!

İşte OmiseGo (OMG) fiyatını arttıracak 3 gelişme

service service
Share

Share This Post

or copy the link

OmiseGo (OMG), ödeme ağlarının merkezden dağıtılmasını ve açık, kamu mali sistemi oluşturmayı hedefleyen bir Blockchain projesi. Platformun tek hedefi ödeme işlemcileri, finans kurumları ve geçitler arasında yer alan temel koordinasyon sorununa bir çözüm sunmak.

OmiseGo (OMG) fiyat gelişmeleri

2013 yılında piyasaya sürüldüğünden beri, Omise kendini Asya’nın finans teknolojisi alanında bir lider olarak gösterdi. Tayland ve Güney Doğu Asya’daki en büyük çevrimiçi ödeme kabul edilebilen çözümlerinden birine sahip. Geçen yıl OMG, piyasa değerindeki 1 milyar dolarlık işareti geçmeye başaran ilk Ethereum tabanlı token oldu. Ancak OMG’nin fiyatı kripto piyasasının geri kalanıyla battı. Şu anda  436 milyon dolarlık bir piyasa değeriyle 3,12 dolar seviyesinde işlem görüyor. Bununla birlikte projede eski fiyatlara ulaşmasını sağlayacak olumlu gelişmeler oldu. Aşağıda OMG’nin fiyatını artıracak olan son üç gelişmeyi inceleyeceğiz.

1- Plasma’nın yakın zamanda uygulanması

OmiseGo, Ethereum Blockchain’indeki Plasma’yı uygulayacak için ilk kripto para birimi olarak ayarlandı. Bu birçok insanın heyecanla beklediği bir şey. Geçtiğimiz günlerde proje, Plasma üzerinde gelişmekte olan ilerlemelerinin bir güncellemesini yayınladı ve tam uygulama yaklaşmış durumdalar.  Plasma bir Blockchain ölçekleme çözümü. Vitalik Buterin ve Lightning Network’ün oluşturucusu Joseph Poon’un ortak ürünü.

Plasma Blockchain’lerin Blockchain’inlerde yapılmasını mümkün kılar. Dolayısıyla, örneğin, Ethereum Blockchain’i üzerine inşa edilen bir Blockchain’e çocuk zinciri denir. Bu çocuk zincirleri ayrıca çocuk zincirlerine de sahip olabilir. Basitçe söylemek gerekirse, Plasma ana zincirden bütünüyle bir ana Blockchain’e bağlı olan birçok Blockchain’dir. OmiseGO örneğinde, bu Blockchain dalları karmaşık işlemleri gerçekleştirmek için kullanılacak ve bu, yükü ana zincirden alacak.

Ana zincirin bu eylemleri çoğaltması gerekmediği için daha hızlı ve daha düşük işlem ücretlerine neden olur. OmiseGO, bu yılın ilk çeyreğinde Tesuji Plasma’nın geliştirilmesine ve test edilmesine başladı. Dolayısıyla, dördüncü çeyreğe girdiğimizde, ilerlemenin, dahili OmiseGo test ağında konuşlandırılan Watcher API’sinin yer aldığı en son güncellemeyle tutarlı olması sağlandı.

2- Global Brain yatırımları

Son zamanlarda yayınlanan bir basın açıklamasına göre, Japon girişim sermayesi şirketi Global Brain, Omise Holdings’e açıklanmayan bir miktar yatırdı. Yatırım, Japonya’daki Omise’nin genişlemesini finanse etmeyi amaçlıyor.  Global Brain, OmiseGo (OMG)  girişimini, PayPal benzeri bir ödeme sistemi ve havale hizmetine ve ayrıca Ethereum tarafından yönetilen merkezi olmayan bir alışverişe ev sahipliği yapacak bir finansal altyapı geliştirmek için destekleyecek.

Omise’nin hedefi her zaman hizmetlerini yeni bölgelere genişletmeyi amaçlayan yenilikçi araçlar kullanarak geleneksel finansal altyapıyı denemek ve geliştirmek oldu. Basın bülteninde şirket şunları söylüyor:

Küresel genişleme, dünyanın dört bir yanındaki işletmeler için önemli bir büyüme faktörü, ancak finansal işlemler, küresel ticaret gereksinimlerini desteklemek için kullanılmayan altyapılara dayalı eski platformlar tarafından işlenmekte. Küresel ticaret ve nüfus hareketi büyüdükçe, ödemeleri her zaman ve her yerde gerçekleştirme yeteneği bir zorunluluk haline gelir.

Platformun neden benimsemeyi arttığını açıklıyor. Omise Asya‘daki işletme kabulü arayışında olduğu gibi, OMG fiyatının artmaya başladığını görmeyi bekleyebiliriz.

3- McDonald’s’ın OmiseGo Blockchain’ini kullanması

2017 yılının Eylül ayında McDonalds Tayland, online ödeme sistemini kolaylaştırmak için Omise ile bir ortaklık kurdu. Hem web sitesinde hem de mobil uygulamadaki trafik katlanarak arttı ve anında bir çözüme ihtiyaçları var. Bu sene Temmuz ayına kadar hızlı ilerliyor ve McDonald’s’ın OmiseGo Blockchain’ini başarıyla uyguladığı görülüyor.

18 Temmuz’da yayınlanan bir röportajda, McDonald’s Tayland CEO’su Hester Chew, şirketin Omise ile olan ortaklığının sonuçlarından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.  Hester Chew konuya yönelik şunları söylüyor:

McThai web sitesinde ve mobil uygulamadaki ödeme akışını optimize etmek bizim için büyük bir odak noktası oldu.

Burada Omise değerini kanıtladı. Bay Chew, ödemeleri yapmak için gereken adım sayısını ve aynı zamanda ödeme ayrılmalarının sayısını azaltmak için Omise’e övgüde bulunuyor.  Böylesine önemli bir ortaklığın başarısı OmiseGo için muazzam sonuçlar doğurabilir ve benzer ortaklıklar yapıldığından OMG fiyatı için olumlu bir etki ortaya çıkabilir.

Usethebitcoin

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin