Kripto piyasasında Coinbase’nin yeri farklı
Kripto piyasasında Coinbase’nin yeri farklı

İşte kripto piyasasında boğa resmi çizen gelişmeler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Yeni kripto para borsaları her geçen gün artıyor ancak Coinbase biraz daha avantajlı gibi görünüyor. Binance gibi günlük ortalama hacmi yüksek değil, ama borsa ABD’ye dayanıyor ve bu önemli. Büyük bir ekonomideki konumu güven veriyor. İşte Coinbase’in de dahil olduğu kripto piyasasında boğa resmi çizen gelişmeler…

Kripto piyasasında Coinbase’nin yeri farklı

Son zamanlarda dijital kripto platformu, fiat ve kripto arasında bir köprü olduğunu ve bunun doğru olduğunu söyledi. Belki de, ABD’de varlıkları listelemeden önce çok metodik ve ihtiyatlı bir yaklaşım uygulayan birkaç borsadan biri. Ancak, 20 milyon kullanıcıdan gelen talep artışı olarak karşımıza çıkıyorlar.

Yine de öncülerden biri olarak, kripto paraların -özellikle Bitcoin’in– geleceğinin ne olacağını bu borsanın sadece eylemlerinden anlayabiliriz. Ne de olsa, bir işletmeye yatırım yapmak veya altyapı geliştirmek herhangi bir kâr beklentisi yoksa pahalı olan bir şey.

Boğa koşusuna Coinbase etkinlikleri

İşte, kripto para ve dijital varlık yatırımlarından boğa resmini çizen son olaylar:

Haziran: Şirket ABD genelinde yeni ofisler açıyor

Şirket New York ve bunların merkez mahallelerinde yeni ofisler açıyor. Coinbase’in operasyon başkan yardımcısı Tina Bhatnagar’a göre, Coinbase yeni 100 çalışan aldı ancak şirket faaliyetlerini en iyi şekilde tamamlayan şehirlere veya eyaletlere bakan diğer ABD şehirlerini araştırıyor. Portland ofisi, uyum, BT, finans ve müşteri desteği ile ilgili konuları ele alacak.

Haziran: SEC düzenlemeli broker satıcısı olma çabaları

Federal makamlardan onay beklerken, Coinbase bir broker satıcısı olmak istiyor. Amacı, tahvil ve benzeri şeyler sunmak değil, bono ihraç etmek. Düzenleme ve diğer uygunluk nedenleriyle, SEC ve FINRA bu faaliyetleri denetliyor.

Bu mümkün, çünkü Coinbase Alternatif Ticaret Sistemi Lisansı (ATS) ve Kayıtlı Yatırım Danışmanı (RIA) lisanslarına sahip. Ayrıca niyetlerini açığa çıkarmak için şirket, menkul kıymetler bayi Keystone Capital Corp, Digital Wealth LLC ve Venovate Marketplace Inc’yi satın aldı.

Temmuz: Coinbase Custody hizmetleri

Coinbase, Coinbase Custody’nin New York Eyaleti Bankacılık Yasası kapsamında bağımsız olarak çalışmak için bir lisans aldığını duyurdu. Coinbase Custody (Coinbase C), New York Finansal Hizmetler Departmanı (NYDFS) tarafından lisanslanan bir “Limited Purpose Trust Company” olarak faaliyet gösterecek.

Bu bağımsız işletme, yatırımcılara birçok popüler kripto paralar için kurumsal sınıf saklama çözümleri sunacak. Bu hizmet yüksek güvenlik seviyesi ve kayıpların bir miktar tazminat sunacağı anlamına gelir. Coinbase, 40’tan fazla farklı dijital varlığın listelenme olasılığını araştırıyor ve dijital varlık çerçevesini karşılayanları destekleyecek.

Temmuz ve Ağustos: Coinbase kripto paraların kitlesel benimsenmesini hızlandırıyor

Şirketin, Londra merkezli WeGift ile olan ortaklığı, sıradan yatırımcıların kripto kullanarak 120’den fazla farklı türde hediye kartı satın almalarını sağlıyor. Bu sadece yeni bir fikir değil, aynı zamanda kripto para biriminin kitlesel benimsenmeye geçtikten sonra nasıl kullanılabileceğinin bir simülatörü.

Ayrıca, kripto para birimi yatırımcıları için pozitif bir gelişme, çünkü onlara kripto para birimini nasıl harcadıklarının esnekliğini ve kontrolünü sağlar. Aynı dönemde Coinbase, dünyanın her yerinden trader’ların kripto piyasasında ödemelerini kabul etmelerini sağlayan bir WooCommerce eklentisi yayınladıklarını söyledi.

Ağustos: Anında işlem ve limit artışı

Doğrulanmış hesap kullanıcıları, günlük işlem limitlerini platformun anlık işlem özelliğini tamamlayan 25.000 dolara çıkardılar.

Eylül: BlackRock, yeni varlıklar uygulaması ile kripto ETF lansmanı

Şirketin BlackRock’un yardımıyla bir kripto ETF başlatma planının söylentileri piyasayı güçlendirdi. Dahası aynı ayda, platformlarına “varlıkları hızla” eklemeyi planladıklarını söylediler. Bu kesinlikle artan kullanıcı talebi nedeniyle.

Ethereumworldnews

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin