Bitpay, Bitcoin Cash hard forkundan sonra Bitcoin SV forkunu desteklemeyecek
Bitpay, Bitcoin Cash hard forkundan sonra Bitcoin SV forkunu desteklemeyecek

Bitpay, Bitcoin SV forkunu desteklemeyecek

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ünlü kripto para ödeme işleme şirketi olan Bitpay Inc. geçtiğimiz günlerde, Craig Wright tarafından desteklenen Bitcoin SV forkuna destek uygulama planlarının olmadığını açıkladı.

Bitpay, Bitcoin Cash hard forkundan sonra Bitcoin SV forkunu desteklemeyecek

Bitpay Cüzdanı, dünya çapında trader’lar arasında tartışmalı Ödeme Protokolü’nün desteğiyle oldukça yaygın. Gavin Andresen ve Mike Hearn tarafından ödemelerdeki hata payını azaltmak için geliştirilen bir uygulama. Bitpay konuya yönelik şu açıklamayı yaptı:

BitPay, Bitcoin Cash’in Bitcoin Cash uygulamasından farklı bir uygulamaya geçişi için herhangi bir plan yapmadı. BitPay, ağ koşullarını ve zincir bölünmesinden kaynaklanan zincirleri yakından izleyecek. Ödeme risklerinin geçtiğini belirlediğimizde size başka bir bildirim göndereceğiz.

Zincir bölme durumunda BitPay ne yapacak?

Ayrıca, forktan sonra Bitcoin Cash’in geleceği hakkında yüksek spekülasyonlar da var. Bitcoin ABC ve Bitcoin SV arasındaki uyumsuzluklar, insanları bir zincir bölünme olasılığı hakkında spekülasyon yapmaya yöneltiyor. Bu durumla karşılaşan BitPay, BCH’ın BTC’den ayrıldığı zamanki durumun aksine, gelecekte desteklenen tek uygulamanın ABC protokolü olacağını açıkladı:

Hard forktan kaynaklanan zincir bölünmesi durumunda, BitPay cüzdanı sadece BitPay trader’larına yönelik ödemeleri işlemeye devam ettiğimiz Bitcoin Cash zincirini destekleyecek. Şu anda BitPay cüzdanında bulunan bölmeden yeni tokenler yapma planlarımız yok.

BitPay, kullanıcılara fork sırasında işlem yapmamalarını tavsiye ediyor

Craig Wright, bu olasılığı reddetti ve tek bir Bitcoin Cash tokeninin varlığı için Jihan Wu’ya karşı bir savaş başlatmaya istekli olduğunu belirtti. Ekip, kullanıcılara fork sırasında işlem yapmaktan kaçınmasını tavsiye ediyor. Bunun nedeni, her iki dizeden gelen adreslerde oluşturulan tokenlerin eşzamanlı olarak kullanıldığı olası çift harcama durumlarından kaçınmak.

Bu uyarı, hem Bitcoin ABC hem de Bitcoin SV grubundaki tüm aktörler tarafından paylaşıldı. Aynı e-posta daha sonra, BitPay’ın tescilli cüzdanının bir açık kaynak uygulaması olan Copay Cüzdan kullanıcılarına gönderildi.

Ethereumworldnews

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin