İşte kanlı pazarda dahi devasa yükselen güçlü altcoin’ler
İşte kanlı pazarda dahi devasa yükselen güçlü altcoin’ler

İşte kripto pazarında kazanmak için dinlememeniz gereken 3 tavsiye

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto pazarlarında her ne kadar grafikler açıkça bize kazanma ve kaybetme yatırımlarını gösteriyor olsa da, çeşitli başarı oranları sağlayan çok çeşitli yatırımcılardan oluşmaktadır. Ancak bir yatırımcının değerini ölçmek, sadece tabloya bakmaktan daha karmaşıktır. Sonuç olarak, bilgisiz veya kötü niyetli kişilerce yararsız olan bilgileri yayabilir. Bunların farkında olmak önemlidir.

1)  “Bu kripto para iyi bir yatırım çünkü ucuz”

Bu fikir, yeni yatırımcının kripto para birimi alım satımı işleminde olduğu 2017’de olduğu kadar yaygın değildi, ancak genellikle tavsiye edilir. Çoğu zaman, bazı kripto paralar hafife alınmış veya iyi bir yatırım olarak kabul edilir, çünkü düşük fiyatlı dırlar. Bu, kripto para birimini değerlendirmenin en yanlış yollarından biridir, çünkü basitçe birim fiyatı kullanmak, bu ucuz paraların piyasa değerini, dağılımını ve enflasyonunu yok saymak anlamına gelir. Bu kriptoların doğasına aykırıdır.

2) “Bu kriptoyu al çünkü Bitcoin’den daha iyi”

Bu cümle genellikle insanları tamamen paralarını almak ve tokenlere çekmek için bir yem gibidir. Bir altcoinin Bitcoin’den daha iyi olması için geri dönüş yoktur. Meselenin gerçeği, yeni oluşturulan her kriptonun Bitcoin’den daha iyi olduğudur. Çünkü yeni paralar daha hızlı işlem, dağıtım ve ölçeklenebilirlik sağlamak için orijinal temel kodu değiştirir veya Bitcoin’in içermediği yeni özellikler ekler. Bitcoin’den daha iyi bir kriptonun bir gün Bitcoin kadar değerli olacağını düşünmek yanlıştır.

3) “Ünlü tüccarların söylediklerini dinleyin.”

Kanıtlanmış ve başarılı yatırımcılardan tavsiye almak inanılmaz derecede değerlidir. Ancak, kâr elde etmek için ellerinin uzunluğunu kullanan popüler hesaplar da bulunuyor. Bunun en büyük göstergesi, binlerce aboneye sahip olan YouTube kanallarının Ponzi entrika döneminde Bitconnect’i tanıtmasıdır.

Ayrıca, son zamanlarda, düşük kaliteli projelerin, kendi kripto paralarını John McAfee gibi tanıdık Twitter kripto hesaplarına tanıtmak için binlerce dolar kripto parası teklif ettiği ortaya çıktı.

Peki ne yapmalı?

Sonuç olarak, en iyi tavsiye kendi kararlarının farkında olmak ve hatalardan ders almaktır. Gerçek hayat dersleri deneme yanılma yoluyla öğrenilir. Gerçekten başarılı ve kıdemli yatırımcılar pazarda kendilerini kanıtlamışlardır ve ancak bu şekilde kalifiye yatırımcılar kendilerini ayırt edici hale getirebilir.

Coincomments

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin