Ethereum yükselişe geçti ancak dikkat: Boğa tuzağı olabilir!
Ethereum yükselişe geçti ancak dikkat: Boğa tuzağı olabilir!

Ayı piyasasına ETH darbesi: Ethereum’un benzersiz adresleri 50 milyonu geçti

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto paralar için son haberlerin çoğu, hiç de iyi değildi. Birçok kripto para kötü performans gösteriyor ve hala düşük bir noktada bulunuyor. Ancak kripto paranın ötesinde başarılı bir platformla çok daha fazla ilgileniyorlar. Örneğin, Ethereum kısa bir süre önce sektördeki herhangi bir platform için bir dönüm noktasına ulaştı. Çünkü The Block’un resmi verilerine göre, Ethereum’un benzersiz adresleri 50 milyon adresi geçti. Buna dayanarak, ayı piyasasına rağmen kripto paraların büyümelerinde herhangi bir ivme kaybetmedikleri görülüyor.

Toplam adres sayısı yüksek olsa bile, etkin adresler reddedildi

Açıkçası fiyat artışı, ETH’nin 1.000 dolara satıldığı ve tokenin ve dApp’ların taleplerinin en yüksek noktada olduğu bu yılın başlarındaki kadar önemli olmadı. Sadece karşılaştırma için bir örnek olarak, 4 Ocak tarihinde, altcoin yükseltilmesi sırasında, yalnız o gün 352.888 yeni adresleri vardı.

Ethereum (ETH) fiyatı çift haneli rakamlara mı kayıyor?

Ortalama olarak, ağ her gün yaklaşık 70.000 yeni adres görüyor ki bu oldukça yüksek bir rakam. Ne yazık ki, ağın büyümesi olumlu bir değişim olsa da dikkat edilmesi gereken birçok konu var. Toplam adres sayısı yüksek olsa bile, etkin adresler reddedildi.

Ethereum’un benzersiz adresleri ayı piyasasına meydan okuyor

Ocak ayında 700.000’den fazla adres posta gönderiyor ve alım yaparken, sadece bir kaç gün önce 232.000 kişi benzer eylemlerde bulundu. Bu tüm adreslerin ancak yarısının pazarda yer aldığı anlamına geliyor. Her gün  gerçekleşen günlük işlemler Ethereum‘da da Ocak ayının başında yaklaşık 1,3 milyon’dan 551.916 seviyesine kadar  düştü.

Geçtiğimiz yıldaki olumsuzluklarla ve hatta bu ay bile olsa, Ethereum bugün iyi bir gün geçiriyor. CoinMarketCap‘ın verilerine dayanarak, Ethereum şu anda 86 dolar seviyesinde işlem görüyor, ancak gün başında fiyat birkaç dolar daha yüksekti.

Bitcoinexchangeguide

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin