Kripto para analisti: “ETF reddi, Bitcoin’in çöküşüne neden olabilir.”
Kripto para analisti: “ETF reddi, Bitcoin’in çöküşüne neden olabilir.”

İşte kripto para analisti Alex Krüger’e göre, Bitcoin’in düşüş ve yükseliş senaryoları

service service
Share

Share This Post

or copy the link

İyi tanınan bir kripto para analisti olan Alex Krüger, Bakkt’ın 2018 yılı ve 2019’un ilk çeyreği boyunca Bitcoin‘in toparlanmasını sağlayacağını söylüyor.

Alex Krüger: “Bitcoin Bakkt ile yükselecek.”

Bunun ardından Krüger, CBOE’de listelenecek olan VanEck ve SolidX Bitcoin ETF’si başvurusunun reddinin Bitcoin’in çökmesine yol açacağını, bu durumda lider kripto paranın 6.000 dolarlık destek seviyesine inebileceğini, en kötü senaryoda ise 4.000 dolara kadar düşme riskinin bulunduğunu belirtiyor. Krüger ayrıca bir Bitcoin ETF’sinin onaylanması durumunda 2019’un geri kalanı ve 2020 için bir boğa koşusu meydana gelebileceğini söylüyor.

Dünyanın en büyük borsası New York Menkul Kıymetler Borsası’nın (NYSE) ana şirketi olan ICE, sıkı bir şekilde düzenlenmiş kripto ticaret platformu olan Bakkt ile hem bireysel hem de kurumsal yatırımcıların kripto para piyasasına güvenle yatırım yapabilmelerini sağlayacak bir ekosistem kurmayı hedefleniyor.

Kripto para analisti: “ETF reddi, Bitcoin’in çöküşüne neden olabilir.”

Aralık ayında, Bakkt’ın bir kripto para birimi piyasası başlatması ve Bitcoin’in likiditesini artırması bekleniyor. Daha önce, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), Bitcoin vadeli işlem piyasasının bir ETF’yi ele almak için yeterli büyüklükte olmadığı gerekçesiyle dokuz Bitcoin ETF’yi reddetti.

Teknik analist Krüger, önümüzdeki iki ila üç ay boyunca Bakkt ve VanEck ETF tarafından başlatılan pazara yönelik yenilenen coşkunun Bitcoin’in fiyatının büyük direnç seviyelerine geri dönmesine izin vereceğini vurguluyor. Bununla birlikte Krüger, VanEck-SolidX Bitcoin ETF’sinin onaylanma olasılığının SEC’in kripto para piyasasının durumuna ilişkin kaygıları dikkate alındığında son derece düşük olduğunu belirtiyor.

CCN

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin