Huobi kripto para borsası 484 milyon dolar kazandı
Huobi kripto para borsası 484 milyon dolar kazandı

İşte komisyonlardan en çok kazanan kripto para borsası

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Binance, işlem hacmi olarak dünyanın en büyük borsa piyasasıdır. Ancak Huobi kripto para borsası komisyonlarla Binance’den daha fazlasını kazandı.

Huobi kripto para borsası 484 milyon dolar kazandı

Singapur merkezli kripto para borsası Huobi Global’in işlem komisyonlarından 484 milyon dolar kazandığı bildirildi. Hwaseong Jae Kyung adlı bir emtia ve dijital para uzmanına göre, küresel kripto para borsası Huobi, geçen yıl boyunca 545 milyar Kore Wonu komisyonu kazandı.

Ticaret hacmi bakımından dünyanın en büyük borsası olan Binance, komisyonlardan 464 milyon dolar kazanırken, bir diğer önde gelen borsa OKEx, 240 milyon dolar aldı. Huobi DM’nin SludgeFeed ile çalışan yöneticileri tarafından paylaşılan veriler, borsadan tahmini geliri onaylıyor.

Huobi komisyon kazançlarıyla zirvede olmasına rağmen, geçen Aralık ayında borsa ayı piyasası nedeniyle bazı personellerini işten çıkarmıştı. Ancak Huobi yönetimi, yalnızca düşük performans gösteren işçilerin işten çıkarılması olarak bu olayın görülmesi gerektiğini söyledi. Hatta Huobi’den bir yetkili, borsada çekirdek faaliyetler ve işten çıkarmalar arasında planlanan diğer girişimler için daha fazla personel almak istediğini belirtti.

Tahmin edilen günlük gelir
Tahmin edilen günlük gelir

Singapur merkezli borsa için bu yılın dünyanın diğer bölgelerine yönelik genişleme yılı olması bekleniyor.

Bir borsaya katılmadan önce nelere dikkat etmeli

Ticarete başlamadan önce küçük bir ev ödevi yapmak önemlidir. İlk işleminizi yapmadan önce kontrol etmeniz gereken birkaç şey.

  • İtibar – Bir borsa hakkında bilgi edinmenin en iyi yolu, bireysel kullanıcılardan ve tanınmış sektör web sitelerinden gelen incelemelerde arama yapmaktır. BitcoinTalk veya Reddit gibi forumlarda olabilecek her türlü sorunuzu sorabilirsiniz.
  • Ücretler – Çoğu borsa web sitelerinde ücretle ilgili bilgilere sahip olmalıdır. Katılmadan önce, para yatırma, işlem ve para çekme ücretlerini anladığınızdan emin olun. Ücretler, kullandığınız borsaya bağlı olarak büyük ölçüde değişebilir.
  • Ödeme Yöntemleri – Borsada hangi ödeme yöntemleri bulunuyor? Kredi / Banka Kartı? elektronik transfer? PayPal? Bir borsanın sınırlı ödeme seçenekleri varsa, kullanmanız uygun olmayabilir. Kredi kartıyla kripto paraları satın almanın her zaman kimlik doğrulaması gerektireceğini ve daha yüksek dolandırıcılık riski ve daha yüksek işlem ve işlem ücretleri olduğu için yüksek bir fiyatla geleceğini unutmayın. Banka havalesi işlemlerinin zaman alması nedeniyle banka havalesi yoluyla kripto para biriminin satın alınması çok daha uzun sürecektir.
  • Doğrulama Gereklilikleri – Hem ABD’de hem de İngiltere’de Bitcoin işlem platformlarının büyük çoğunluğu, para yatırma ve çekme işlemlerinde bir miktar kimlik doğrulaması gerektirir. Bazı borsalar isimsiz kalmanıza izin verecektir. Birkaç güne kadar sürebilen doğrulama, bir ağrı gibi gözükse de, borsa her türlü dolandırıcılık ve kara para aklanmasına karşı korur.
  • Coğrafi Kısıtlamalar – Borsalar tarafından sunulan bazı belirli kullanıcı işlevlerine yalnızca belirli ülkelerden erişilebilir. Katılmak istediğiniz borsanın, içinde bulunduğunuz ülkedeki tüm platform araçlarına ve işlevlerine tam erişim sağladığından emin olun.
  • Döviz Kuru – Farklı döviz kurlarının farklı oranları vardır. Etrafta alışveriş yaparsanız ne kadar tasarruf edebileceğinizi görünce şaşıracaksınız. Oranların bazı durumlarda %10 ve hatta daha yüksek dalgalanması nadir değildir.

Coincomments

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin