İşte kanlı pazarda dahi devasa yükselen güçlü altcoin’ler
İşte kanlı pazarda dahi devasa yükselen güçlü altcoin’ler

İşte kanlı pazarda dahi devasa yükselen güçlü altcoin’ler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Geçen hafta tüm kripto pazarı için zor bir haftaydı. Çoğu kripto para birimi, Bitcoin’den sonra ana destek seviyelerini kırdı ve tekrar yükselemedi, ancak bu beş güçlü altcoin, düşüş sağanağında görülmemiş bir fiyat artışı gördü.

İşte geçen hafta patlama yaşayan altcoin’ler

Insolar

Insolar son birkaç gün içinde büyük bir boğa hareketi gördü, boğalar fiyatı 0,186 dolardan 0,354 dolara yükseltti ve altcoin sadece 1 günde neredeyse %100 artış gösterdi. Ancak ayılar mevcut fiyatı 0,240 dolara geri getirmeyi başardı. Bu, INS’nin geçtiğimiz hafta %12 oranında büyüdüğü anlamına geliyor. Günlük EMA’lar yükselişe geçmek üzereydi, ancak ayılar bunu şimdiye kadar engelleyebildi.

Insolar
Bu hareket bir sürpriz oldu ve arkasında bir tonluk bir hacimle beraber aslında Binance’de bugüne kadar görülmüş en yüksek hacim oldu. 4 saatlik grafik şimdi küçük bir düşüş eğiliminde ve boğalar fiyatı EMA’nın üzerinde tutmaya çalışıyor.

Ocean Protocol

Okyanus Protocol (OCEAN) bu hafta %55’lik büyük bir artış yaşadı ve şu anda 0,0209 dolar seviyesinde oturuyor. OCEAN muhtemelen, geliştiricileri 3,4 milyon OCEAN kripto parası ile birbirleriyle rekabet etmek konusunda ödüllendiren geliştiricilerle ilgili son haberler nedeniyle, oldukça iyi bir şekilde yükseldi.

Ocean Protocol

Ekip ayrıca, hastalıklarla ilgili kazaları önlemek için Blockchain teknolojisini ve AI’yı kullanan bir platform olan ‘ConnectedLife’ ile ortaklık yaptığını açıkladı. OCEAN/ETH için günlük tablo, 0,00011 ETH’de en yüksek ve 0,000095 ETH’de düşük olan bir Denge Paternini açıkça gösteriyor. OCEAN şu anda her iki EMA’nın üzerinde yükseliş eğilimi yakınında yer alıyor.

Credits

Credits, yüksek performanslı DApp’lar için açık kaynaklı ve tamamen merkezi olmayan bir Blockchain. Credits şu anda çok iyi bir haftalık ralliden sonra 0,098 dolar seviyesinde işlem görüyor. Küçük boğa koşusu 23’lük artışla birkaç kez başladı ve boğalar, önümüzdeki iki gün içinde %35’lik bir artışla fiyatı yükseltti.

Credits

Günlük grafik şu anda güzel ve sağlıklı bir trend izliyor. 12 ve 26 günlük EMA’lar yükselişe geçti ve CS şu anda her ikisinin de üzerinde işlem görüyor. Analistlere göre, eğer boğalar 0,098 dolarlık seviyenin üzerinde kalamazsa günlük grafikte bir Denge Paterni görebiliriz. Her iki durumda da boğalar şu anda kesinlikle kontrol altında.

SOLVE

Solve, sağlık sektörünü iyileştirmek için Blockchain teknolojisini kullanan bir sağlık platformudur. Solve şu anda CoinMarketCap’ta piyasa değeri  ile 98. sırada ve geçen hafta %13’lük gerçekten iyi bir yükseliş görmeyi başardı.

SOLVE

Boğalar günlük grafikte büyük bir düşüş eğiliminden kurtulabildiler ve şimdi arkasında çok fazla hacim bulunan hoş bir yükselişin tadını çıkarıyorlar. Günlük EMA önümüzdeki birkaç gün içinde yükseliş eğilimi gösteriyor ve fiyat şu an 26 günlük EMA seviyesini yükseltiyor.

BitCapitalVendor

BitCapitalVendor, dijital varlık yönetimi platformudur. 2018’in sonuna yakın bir zamanda oluşturuldu ve pazarın geri kalanına kıyasla son derece iyi bir performans sergiliyor. Şu anda 0,0026 dolarlık bir başlangıç ​​fiyatına kıyasla 0,026 dolar seviyesinden işlem görüyor. BCV, başından beri genel bir yükseliş eğilimindeydi.

BitCapitalVendor

Bu hafta BCV yaklaşık %10 arttı ve BCV/BTC grafiği iyi görünüyor. Hacim güzel bir şekilde artıyor ve boğalar 12 günlük EMA’yı neredeyse 1 aydır sürüyorlar. BCV açıkça günlük bir yükseliş eğiliminde ve ayrıca arkasında büyük bir hacme sahip haftalık bir yükseliş eğilimi gösteriyor. 4 saatlik grafik de yükselişe geçti ve uzmanlara göre boğaların son zamanlardaki yüksek seviyeyi kırabilecek kadar ivme kazandığı görülüyor.

Zycrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin