Sıcak Gelişme: Bitcoin ETF'sinin sınırlı bir versiyonu bu hafta piyasaya sürülüyor!
Sıcak Gelişme: Bitcoin ETF'sinin sınırlı bir versiyonu bu hafta piyasaya sürülüyor!

Sıcak Gelişme: Bitcoin ETF’sinin sınırlı bir versiyonu bu hafta piyasaya sürülüyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

VanEck ve SolidX firmaları, bu hafta bir Bitcoin ETF’sinin sadece kurumsal yatırımcılara açık olacak sınırlı bir versiyonunu piyasaya süreceklerini açıkladılar.

VanEck ve SolidX, Bitcoin ETF’sinin bir versiyonunu bu hafta piyasaya sürüyor

Perşembe günü Van Eck Securities Corp. ve SolidX Management LLC, kripto borsa yatırım fonunun sınırlı bir sürümünde hisse satışına başlamayı planlıyor. Bitcoin  son birkaç gündür yükseliş havasındaydı ve bu haberin toplum tarafından olumlu karşılandığı görülüyor. Bu hamle şirketlerin, Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) muafiyetini kullanarak regülatörün onayı olmadan ETF’yi satmaya başlamak istedikleri anlamına gelir.

Van Eck, şirketin hisseleri ancak riskten korunma fonları, brokerler ve bankalar gibi belirli kurumsal alıcılara satılabileceği anlamına gelecek bir kuralı kullandığını söyledi. Bu iyi haber olmasına rağmen, satışın perakende yatırımcılara veya bireysel alıcılara açık olmayacağı anlamına geliyor. Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu, bir Bitcoin ETF satma girişimini bugüne kadar reddetti ama şirketler ETF sunmanın farklı bir yolunu bulmuş görünüyor.

Fxstreet

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin