Karşınızda en iyi 5 NEO airdrop'u!
Karşınızda en iyi 5 NEO airdrop'u!

İşte kaçırmak istemeyeceğiniz en iyi 5 NEO airdrop’u!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Projelerin tam anlamıyla tokenleri ücretsiz olarak verdikleri bu airdrop’lara göz atın! Airdrop’lar, kripto para birimi dünyasında bütünleyici bir rol oynamaya başladı. Bu ücretsiz tokenler genellikle mevcut kripto para sahiplerine bazı ek değerler getirir. Kripto para için, adil bir kaç 5 NEO airdrop’u  yılın geri kalanı için gündemde. Aşağıdaki projeler -beklenen airdrop durumu kapanış tarihine göre sıralandı- bu açıdan göz önünde bulundurulmaya değer.

Karşınızda en iyi 5 NEO airdrop’u!

5- Spotcoin

Bu NEO airdrop’u 17 Eylül’de kapanacak. Bu airdrop’da yer almayan herkes bunu yapmak için gerekli adımları atmak isteyebilir. Spotcoin “dijital para birimleri herkes için çalışır” sloganı ile tasarlandı. Şirket hem likidite hem de doğrudan erişim üzerine odaklanıyor. NEO airdrop’u şirketin ilk çekiş gücü kazanma misyonunun bir parçası.

4- DeepBrain Chain

DeepBrain Chain isimli bu özel proje, yapay zeka ve dijital varlıklar arasındaki uçurumu kapatmayı amaçlıyor. Bu şekilde, DeepBrain’in yerel tokeni dünyanın ilk AI endüstrisi dijital varlık borsasının temel taşı olacak. NEO tabanlı bir projeyle bağlantılı olarak ücretsiz tokenleri elde etmek her zaman iyi.

3- NXAD

Bu aşamada, bu NEO airdrop’unun kesin lansmanı veya kapanış tarihi, ekip tarafından resmi olarak iletilmedi. Yeni Nesil Nesil (NXAD), tüm dünya için eşler arası reklam ekosistemi oluşturmak için tasarlandı. Kullanıcıları, kişisel olarak oluşturulmuş bir URL aracılığıyla bilgi paylaşımı için ödüllendiren çok basit bir kavram. Bu bağlantıyı tıklayarak her kişi için bilgi paylaşan kişi NXAD’de ödüllendirilecek.

2- RS Coin

RS Coin airdrop’u ile ilgili kesin ayrıntılar bu noktada da biraz belirsiz kalıyor. Bu projenin airdrop için NEO’yu seçtiğini görmek oldukça ilginç. Bu projeyi ilginç bir seçim haline getiren futbol yıldızı Ronaldinho’nun desteğine sahip. Kişi başına en fazla 30 RSC kullanıcısı olmak üzere toplam 50 adet RSC tokeni dağıtılacak. Kullanıcıların adreslerini kaydettirmeleri ve katılmadan önce beyaz listeye almaları gerekecek.

1- YezCoin

Yaklaşan başka bir NEO airdrop’u YezCoin adıyla devam ediyor. Özellikle 1 Eylül’den bu yana airdrop’un nasıl devam ettiği göz önüne alındığında çok ilginç bir konsept. Bu aşamada, proje için resmi bir kapanış tarihi yok. Yine de, bu airdrop’a katılmak için bir KYC şartı var ve dağıtılan tokenler için sadece 10.000 kullanıcı uygun.

Ödülleri

Geleneksel airdrop’ların dışında, birkaç NEO ödül kampanyası da var. Modelleri, çoğu kişinin “airdrop” terimiyle anladığı şeyden biraz farklı olduğu için bunlar listede yer almıyor. Ne olursa olsun, bunlar NEO sahiplerinin heyecan verici zamanları, çünkü bu Blockchain üzerinde çok sayıda sembol çok hızlı bir şekilde sıralanıyor. Gelecek yıl hiç şüphesiz, daha fazla şey görülmeyecek, ancak henüz onaylanmış bir şey yok.

Nulltx

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin