Uzman analistten XRP için çılgın tahmin: Hedef 14 dolar!
Uzman analistten XRP için çılgın tahmin: Hedef 14 dolar!

İşte herkesin merakla beklediği kısa vadeli Ripple (XRP) fiyat tahminleri

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Geçtiğimiz birkaç hafta boyunca XRP’ye çok fazla ilgi arttı. Kripto para sadece spekülatörlere çok çekici bir varlık olduğunu kanıtlamakla kalmıyor, aynı zamanda geleneksel kripto para birimlerinden çok daha istikrarlı olduğunu da gösteriyor. Ancak XRP fiyatının nereye yöneleceği konusundaki görüşler biraz bölünmüş durumda. Sizler için derlediğimiz bu kısa vadeli Ripple (XRP) fiyat tahminleri oldukça ilgi çekici.

Taze çıkan kısa vadeli Ripple (XRP) fiyat tahminleri

Devam eden üçgen desen

Açıkça görülse de XRP’nin değeri öngörülebilir bir gelecek için biraz da olsa dalgalanmaya devam edecek, ancak paranın nereye yöneleceğini merak konusu. Analist Sherem’e göre, bir süre önce oluşmaya başlayan üçgen desen, oyunda kalıyor. Öncelikle bu durum her şeyden önce göz önünde bulundurması gereken bir konu, çünkü XRP’yi önümüzdeki günlerde yanlara ya da aşağıya itebilir.

Daha açık bir ifadeyle, yan momentumun bir süre için XRP başına 0,5 puan civarında bir değer tutulabildiğini gösteriyor. Başka bir düşüş dalgası meydana gelirse, değeri 0,38 dolara kadar etkili bir şekilde itebilir, ancak bu uzun vadeli olmaz. Her iki senaryoda da analiste göre ufukta görünen yükseliş trendi, XRP’yi 0,65 dolar veya hatta 1 dolara hızla art arda yükseltebilir. Sherem’e göre çok yukarı yönlü bir görünüm için fiyatın hala şansı var.

xRapid XRP’yi sınır ötesi ödeme için nasıl kullanır?

Kısa vadeli görünüm 0,38 dolara işaret ediyor

Çoğu XRP analistinin XRP için aynı temel fiyat seviyelerini belirlediği görülecek. EasyMarkets, fiyatın 0,54 dolardan bir direnç seviyesine ulaşmasını bekliyor. Eğer bu seviye tekrar tekrar bozmazsa -şimdiye kadar olduğu gibi- 0,38 dolarlık büyük bir düşüş oldukça muhtemel görünüyor. Sonuçta, direnç kırılmazsa pazarda daha fazla birikim veya aşağı doğru baskı var. XRP’den bundan etkilenecek.

Ripple (XRP) haftalık fiyat grafiği
Ripple (XRP) haftalık fiyat grafiği

XRP için bu kısa vadeli fiyat görünümü, piyasanın her iki şekilde de salınabileceğini gösteriyor. Verilere göre 0,6 dolarlık bir artış eğilimi de yakın vadede söz konusu değil. EasyMarkets’e göre, önümüzdeki birkaç gün, XRP için pek çok farklı şekilde önemli olacak, ancak önümüzdeki günlerde herhangi bir büyük çökme meydana gelmeyecek gibi görünüyor. 0,38 ABD dolarına kadar olan bir düşüş bile %10’luk bir düşüşü temsil ediyor. Bu da, piyasaların çoğunun dün yaşadığı çöküşe kıyasla çok daha düşük bir oran.

Bir çift dip oluşturma durumu

Belirli pazar eğilimlerini tanımlamak için kripto para birimi dünyasında birkaç temel terim kullanılabilir. Para birimi grafikleri bir çift dip oluşturmaya başladığı zaman, işler kısa bir süre sonra oldukça ilginç olacak. XRP için, grafikte 0,42 dolar seviyesine yakın bir çift dip oluşturulmaya başlandı, bu da önümüzdeki günlerde veya haftalarda değeri yüksek seviyelere çıkarabilir.

Nulltx

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin