Ethereum tabanlı altcoin’de önemli bir güvenlik açığı keşfedildi
Ethereum tabanlı altcoin’de önemli bir güvenlik açığı keşfedildi

22 Kasım Ethereum fiyat analizi: ETH’de düşüş devam eder mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

22 Kasım Ethereum fiyatı ile ilgili önemli noktaları şu şekilde belirledik:

  • Ethereum son 2 günde 130 doların altına sarksa da 133 doların üzerinde kapanışlar gösterdi.
  • Dünü günler sonra 140 doların hemen altında pozitifte kapatan Ether, yeni güne yine düşüş eğilimli başladı.
  • Karışık teknik göstergeler sahip Ethereum’un ilk etapta ana destek noktasını korumaya çalıştığı görülüyor.

22 Kasım Ethereum fiyat hareketleri

Ethereum 220 dolardan başlayan düşüşüne 175 dolarda mola verdikten sonra 130 dolar ulaşan son düşüş hareketini gördü. Son 3 gündür ise 130 dolar seviyelerine tutunmaya çalıştığını görüyoruz.

Dünkü fiyat hareketlerinde 130 dolar seviyesini savunma konusunda başarılı olan Ether günün önemli bir bölümünde yatayda seyrederken gün sonuna doğru hafif bir artış göstererek 140 dolar kapısına kadar dayanmıştı. Fakat alım yönlü işlemlerin oldukça zayıf olduğu bugünlerde ETH/USD paritesi yeni güne yeniden düşüş eğilimi ile başladı.

Ether’in toparlanmaya başlaması için ilk hedefinin 142 dolarda bulunan 100 saatlik hareketli ortalama olduğunu görüyoruz. Bu seviye üzerindeki günlük kapanışlar, en azından Ethereum’un şu an 130 dolarda oluşan ana destek noktasının üzerinde bir destek oluşturmasına neden olabilir.

Uzun vadeli kazanımlar için oldukça önemli olan bu seviye sonrası ikinci direnç noktasının daha uzun olarak 175 dolar olduğu görülüyor. Bu bölge aynı zamanda ilk düşüş sonrası Ethereum’un düşeşe ara verdiği bölge.

Şu an öğle saatlerinde ana destek noktasına oldukça yakın hareket eden Ethereum, bu seviyenin ihlali halinde yeniden 125 dolar seviyesini test edebilir.

Ethereum için önemli teknik göstergeler

4 saatlik ETH/USD grafiğinde;

  • MACD yatay fiyat hareketlerine göre pozitif konuma geçmiş olup hafif alıcılı bir seyir izliyor.
  • Stokastik gösterge de yatay seyre rağmen aşırı alım bölgesinin zirvesinde hareket etmesi, düşüş yönlü işlemleri tetikleyici bir görünüm verebilir.
  • RSI ise 34 seviyesi ile güçlü satışı destekler yönde hareket ediyor.
  • CCI negatif bölgede ve trendin gücünün zayıf olduğunu gösteriyor.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin