Bu coin ateş ediyor! Fiyatı yüzde 260 arttı, yükseliş sürer mi?
Bu coin ateş ediyor! Fiyatı yüzde 260 arttı, yükseliş sürer mi?

İşte haftanın en çok kaybeden altcoinleri

service service
Share

Share This Post

or copy the link

14 Ağustos’ta kripto para piyasası, ayı saldırıları nedeniyle ağır kayıplar verdi. Ancak haftanın en çok kaybeden altcoinleri bugün yeşil alanda işlem görüyor.

Haftanın en çok kaybeden altcoinleri hangileridir?

En büyük 20 kripto para birimi arasında haftanın en çok kaybeden altcoinleri, TRON (TRX), IOTA (MIOTA), NEO ve Ethereum Classic (ETC) oldu.

TRON (TRX) bu hafta kaybedenler arasında

Geçen hafta, TRON en tartışmalı paralardan biriydi. Platform geçtiğimiz günlerde TRON Sanal Makine’sinin beta sürümünü başlattı  ve gizli projesi Atlas’ı açıkladı. Ayrıca TRON’un BitTorrent ile ortaklığı, dünyadaki en büyük açık kaynaklı ekosistemi gerçekleştirdi. Geçen hafta TRON’un Süper Temsilciler Kulübü’ne üç yeni katılımcı da eklendi.

TRX 7 günlük fiyat grafiği
TRX 7 günlük fiyat grafiği

Buna rağmen, geçtiğimiz 7 gün içinde kripto paranın piyasadaki en büyük kaybedenlerden biri olduğu ortaya çıktı. 7 Ağustos’ta, TRX piyasası 1,95 milyar dolarlık piyasa değeri ile 0,029 dolarlık bir işlem fiyatı ile açıldı. Fiyatın 14 Ağustos’ta yeni bir seviyeye düşmesiyle TRX’in piyasa değerinden yaklaşık 860 milyon dolar silindi. Yazım sırasında TRON 1,3 milyar dolarlık bir piyasa değeriyle 0,019 dolar seviyesinden işlem görüyor ve son 24 saat içinde %11,3 oranında değer kazandı. Öte yandan, hafta boyunca TRON fiyatı %38 oranında değer kaybına uğradı.

Ethereum Classic (ETC) yüzde 42 oranında değer kaybetti

Kripto para piyasasında en çok kayıp veren başka bir para ise %41,93 oranında düşüşle Ethereum Classic. İlk 20 token içerisinde bu ayın başından beri en iyi performans gösteren Ethereum Classic, düşüş trendine girdi. Kripto para, dünyanın önde gelen kripto para borsalarından biri olan Coinbase Pro’da listelendi.

ETC 7 günlük fiyat grafiği
ETC 7 günlük fiyat grafiği

Buna ek olarak, kripto paranın Robinhood’da listelenen 6. kripto para birimi olduğu ortaya çıktı. Önde gelen bir kripto para birimi borsası Bittrex de, ETC için bir ABD pazarı açacağını açıklayarak kripto paraya verdiği desteği açıkladı. Yazım sırasında ETC, 1,2 milyar dolarlık bir piyasa değeriyle 11,98 dolar seviyesinden işlem görüyor ve son 24 saat içinde %8,4 oranında değer kazandı. Hafta boyunca, ETC’nin işlem gördüğü en yüksek fiyat, 2 milyar doları aşan piyasa değeriyle 20,09 dolar oldu.

IOTA (MIOTA), 0,40 dolar ile haftanın en düşük seviyesini gördü

Geçtiğimiz hafta, IOTA’nın iki kurucusu  Serguei Popov ve Sergey Ivancheglo, arasında güven meseleleriyle ilgili bir anlaşmazlık yaşandı. Güvensizlik konusu Ivancheglo tarafından Popov’a yöneltildi.

IOTA 7 günlük fiyat grafiği
IOTA 7 günlük fiyat grafiği

IOTA fiyatı haftada %45,64 ve son 24 saatte %19,91 oranında düştü. MIOTA haftaya 2,22 milyar dolarlık piyasa değeri ile 0,802 dolarlık bir işlem fiyatı ile açıldı. Bununla birlikte, kripto para birimi fiyatı daha sonra 1,13 milyar dolarlık piyasa değeri ile 0,408 dolara düştü ve bu da MIOTA için haftanın en düşük seviyesiydi. Yazım sırasında IOTA, 1,3 milyar dolarlık bir piyasa değeriyle 0,46 dolar seviyesinden işlem görüyor ve son 24 saat içinde %11,21 oranında değer kazandı.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin