XRP
11 Aralık XRP fiyat analizi: XRP yeni bir yön arayışında

XRP 15 Ağustos fiyat görünümü: XRP dipten döndü!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

XRP 15 Ağustos fiyat görünümüne dair önemli hareketleri şu şekilde özetledik:

  • XRP uzun süreli düşüş eğilimi sonrası 0,25 dolar seviyenin altını görmüş oldu.
  • XRP fiyatı dolar karşısında 25 sent seviyelerinden destek bularak yukarı yönlü bir harekete başladı.
  • XRP, sabah seansı sonrası saatlik grafikteki 100 HO değeri olan 0,2891 seviyesinde bulunuyor.

Ripple tokeni XRP 24 saatlik zaman diliminde dolar karşısında yüzde 6,88 oranında değer kazanırken, BTC karşısında ise yüzde 1,80 oranında bir değer artışına sahip

XRP 15 Ağustos fiyat hareketleri

XRP son düşüş hareketi ile beraber yılın en düşük seviyelerini yenilemiş oldu. Buna göre XRP’de en dip seviye olarak 0,2465 dolar değerini gördük. Görülen bu dip seviyesinden sonra yeni günün ilk saatlerine kadar yatayda seyreden kripto para, Asya işlem saatlerinin başlaması ile birlikte yeniden yükselmeye başlayarak, 0,2965 dolara kadar yükseldi.

XRP için görülen bu toparlanma hareketi, kripto paranın tehlikeli bölgeden uzaklaşmasını sağlarken, yeni yükselişler için bir umut oldu.

Sabah seansı boyunca ise yeniden yatay bir görünümde takip ettiğimiz XRP, saatlik grafikteki 100 HO seviyesi olan 0,2887 değerini geçmek için mücadele veriyor. Yaklaşık 7 saat diliminde bu seviyelerin geçilmeye çalışılması, 100 HO’nun XRP için kuvvetli bir direnç noktası olduğunu gösteriyor.

Eğer alıcılar tarafından bu seviyenin geçileceği inancı azalırsa, yükselen eğilimde de bir yorgun olacağından fiyatın 25 sent tehlike bölgesine kadar gerilemesi muhtemeldir.

Fakat 30 sent baremine yaklaşabilecek bir XRP/USD paritesi alıcılardan destek bularak mevcut direnç seviyelerini kendisine destek yapma olasılığı da vardır.

XRP için önemli teknik göstergeler

XRP için önemli teknik göstergelerden MACD ise pozitif bölgede alım sinyali verirken, aynı zamanda MACD’ın düşüş eğilimi sinyalin zayıflığını ifade ediyor. RSI 59 seviyesinden yönünü aşağı çevirmiş olarak gözükürken, stokastik osilatörünün aşırı alım bölgesinden çıkışını görüyoruz. Trend gücü ise zayıflama yönünde olup, CCI 60 seviyesini gösteriyor. Tüm bu göstergelerin özeti olarak XRP’de gün içerisinde bir düzeltme görebiliriz.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin