Bugünün arbitraj fırsatları
Bugünün arbitraj fırsatları

İşte günlük arbitraj seçenekleri sunan kripto paralar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Arbitraj, uzatılmış bir ayı piyasasında kripto para birimlerinden gelir elde etmenin mükemmel bir yolu. 2018 yılı, oldukça uzun bir düşüş eğilimine girdi. Ancak arbitraj seçenekleri sunan kripto paralar oldukça cazip seçenekler oluşturuyor. Aşağıdaki altı para birimi, döviz likiditesine bağlı olarak gün boyunca bazı sağlıklı kârlar sağlayabilir.

Günlük arbitraj seçenekleri: Dash, DOGE, XMR, XLM, USDT, LSK

6- Lisk (Poloniex/Livecoin/YoBit)

Hiç kimse, YoBit’in bu günlerde arbitraj fırsatlarının ayrılmaz bir parçası olmaya devam etmesine şaşırmayacak. Her gün, bu borsa bazı paralar için daha yüksek fiyatlara varken, diğer para birimleri için ise değerler daha düşük. Bugünkü durumda, bu borsadaki Lisk fiyatı Poloniex ve Livecoin’e kıyasla %2-3 daha yüksek.

5- Monero (Poloniex/HitBTC)

Piyasada bir Monero arbitraj fırsatının görülmesi genel bir durum değil, bunun likidite açısından nasıl kullanılabileceğine bakmak lazım. Şu an için Kraken’de XMR satın almak ve HitBTC’de satış yapmak güzel bir kazanç sağlayabilir. Özellikle HitBTC, XMR çekilme ücretlerini düşürdüğü için, hızlı bir şekilde art arda biraz daha fazla kâr elde edilebilir.

4- Stellar (Kraken/KuCoin/HitBTC)

Stellar ile uğraşmayı tercih eden kullanıcılar için, şu anda araştırılmayı bekleyen küçük bir arbitraj aralığı var. Kraken’de XLM satın almak, KuCoin ve HitBTC’de Stellar’ı küçük bir kâr için satmak mantıklı. Her ne kadar %1’den az bir kâr olsa da, bu günlerde her fırsatın açık silahlarla kucaklanması gerekiyor.

3- USDT (Bittrex/KuCoin)

Bu ayın başlarında USDT’nin hala fiyat düşüşünden kurtulamadığını görmek biraz rahatsız edici. Ekim ayı sonlarında bile, bu stablecoin’in dahil olduğu bir arbitraj fırsatını görmek mümkün. Bittrex’te USDT satın almak ve KuCoin üzerinde satmak, %1,35 oranında bir kâra yol açabilir.

2- Dash (Kraken/HitBTC)

Bir arbitrajın daha güvenli yanını keşfetmek isteyenler için Kraken’de Dash’ın satın alınması ve HitBTC’de satılması daha iyi sonuçlar verecektir. Kraken ya da Poloniex’ten satın alma ve YoBit’te Dash’ı %3’e varan bir kazanç için satma seçeneği de var.

1- Dogecoin (Livecoin/Poloniex/YoBit)

Bugünlerde Dogecoin hakkında pek çok şey söylenebilir, ancak aynı zamanda farklı borsalarda arbitraj işlemine de açık. YoBit’teki değeri, Livecoin, HitBTC ve Poloniex’e kıyasla şaşırtıcı derecede yüksek. Bu borsalardan alıp YoBit’te satış yapmak genellikle %2,5 ya da daha fazla bir kazanç sağlayacaktır.

Nulltx

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin