2019 yılındaki tüm Ethereum güncellemeleri
2019 yılındaki tüm Ethereum güncellemeleri

31 Ekim Ethereum fiyat analizi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

31 Ekim Ethereum fiyatı için önemli olabilecek detayları şu şekilde özetledik:

  • Hafta başındaki düşüş volatilitesi sonrası 200 doların altına sarkan Ether, yatay fiyat hareketlerine devam ediyor.
  • Alt bölgede 195 dolara tutunan ETH, bu fiyatı kendine önemli bir destek yapmış durumda.
  • Tüm hafta boyunca 5 dolarlık volatilitede hareket eden Ethereum için destek ve direnç noktalarında bir kopma gerçekleşebilir.

31 Ekim Ethereum fiyat hareketleri

Dünkü düşük volatil hareketlerin ardından güne yine düşük hacim başlayan Ethereum 195 doların üzerinde kalarak, düşüşünü şu an için engellemiş durumda.

Yükseliş yanlı hareketlerinde oldukça zayıf kaldı ETH/USD paritesinde yukarı yönde 200 doların sağlam bir direnç oluşturduğunu görüyoruz.

Her ne kadar yatırımcıların yoğun işlemler yapmadığı görülse de olası bir hacim artışında 195 dolar desteği ile 200 dolar direncinde kritik hareketler görebiliriz.

Haftanın ilk günündeki 10 dolarlık düşüş sonrası ise saatlik 100 ve 200 hareketli ortalamaların arasındaki boşluğun artması ve aşağı yönlü hareket etmeleri Ethereum’daki satış baskısının daha ağırlık olduğunu net bir şekilde gösteriyor.

Ethereum için önemli teknik göstergeler

Düşük hacimli işlemlerden dolayı saatlik MACD her ne kadar pozitif bölgede de olsa bu göstergeden anlamlı sinyaller alamıyoruz. Stokastik osilatör ise işlem bazlı olarak saatlik görünümünde sabah saatlerinde aşırı alım yapıldığı yönünde hareket ediyor. Bu bölgeden aşağı yönlü bir ivme yeniden ana destek seviyesi 195 doların test edilmesini sağlayabilir.

RSI ve CCI göstergeleri ise düşük seviyelerde yatay hareket ediyor.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin