İşte Ethereum'un rakibi olabilecek projeler
İşte Ethereum'un rakibi olabilecek projeler

İşte Ethereum’un akıllı rakipleri!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ethereum’un akıllı sözleşmelerde lider olduğunu söyleyebiliriz. Ethereum topluluğu ve proje yakın zamanda birçok güvenlik sorunuyla karşı karşıya kaldı ve Blockchain’deki yoğunluktan bir noktada bile acı çekti. Geçtiğimiz günlerde, 34 bin akıllı sözleşmede bir güvenlik cezası bulmak, neredeyse Ethereum için ciddi sorunlara neden olacaktı. Ancak Ethereum hepsinin üstün geldi ve liderliğini sürdürmeye devam etti. İşte Ethereum’un akıllı rakipleri!

İşte Ethereum’un rakibi olabilecek projeler

Şu anda, kripto para dünyasında Ethereum, akıllı sözleşmeler adına başlattığı öfkeyi ileriye götürmek için önemli projelere sahip. Bu projelere bakalım.

Zilliqa (ZIL) projesi

Zilliqa (ZIL), akıllı sözleşmeleri kullanan projelerden biri. Zilliqa ayrıca Crypto-Kitty’nin sıkıştırılması için bir tasnif (bölünme) önerisi sundu. Sharding, operasyonun paralel çalışmasını sağlamak için maden ağını böler. Ağ büyüdükçe, işlem sayısı da artar. ZIL kısa bir süre önce iyi bir ivme kazandı ve bir ay önce 0,038 dolardan işlem gördü, ancak yazım sırasında %326 yükseldi ve 0,138 dolardan işlem görüyor.

EOS projesi

EOS, akıllı sözleşmelere sahip, pazar odaklı bir platform. EOS ana ağını Haziran ayı başlarında yayınlayacak. Geçtiğimiz haftalarda piyasa değerleri 5. sırayı aldı. Ana ağın serbest bırakılmasıyla EOS takipçileri fiyatın daha yüksek değerlere ulaşmasını beklemekte.

NEO projesi

NEO, Ethereum’un hakimiyetini sallayacak üçüncü proje. NEO’nun bir avantajı, geliştiricilerin yeni bir programlama dili öğrenmek zorunda olmamaları. Geliştiriciler projeyi C#, Java veya diğer ana programlama dillerinde geliştirebilir. NEO fiyatı 15 Ocak’ta 192 dolardı ancak yazım sırasında 60,8 dolar seviyesinde. NEO, yakın zamanda NNS gelişimine dikkat çekiyor.

IOStoken (IOST) projesi

Listenin en az bilinen adı IOStoken (IOST). IOST’u önemli kılan özellik, hem Zilliqa gibi akıllı sözleşmelerde payandalamayı hem de düşük ağırlıklı programlamaya sahip mobil cihazlarda çalışabilmesi. Bu aynı zamanda IOST’un IOTA’nın bir rakibi olduğu anlamına gelir. IOST şu anda 10 sentin altında işlem görmekte.

Ethereum’un akıllı rakipleri, onu geçebilecek mi?

Ethereum akıllı sözleşmeler için öncü ve saygın bir platform. Ancak, kripto para dünyasında rakip projeler her geçen gün daha da artmakta ve gelişmekte. Tabii ki bir şey söylemek için erken, sadece zaman bize bu projelerin piyasaya etkisini gösterebilir.

En güncel haberleri Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Webchaat

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin