İşte EOS’un zirve de olmasını sağlayan faktörler
İşte EOS’un zirve de olmasını sağlayan faktörler

İşte EOS’un zirve rekorunu kırmasını sağlayan faktörler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Merkezi olmayan uygulamalar için yenilikçi bir platform olan EOS, diğer lider kripto paraları geride bıraktı. Yazım sırasında 12,5 dolardan işlem gören kripto para, geçtiğimiz günlerde 22 dolar ile tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı. İşte EOS’un zirve rekorunu kırmasını sağlayan faktörler!

Yatırımcılar  EOS’a güveniyor

EOS‘un bu şekilde değer kazanmasıyla ilgili olarak Forbes’a konuşan analistlerin farklı yorumları var. Sosyal yatırım platformu eToro’nun kidemli piyasa analisti Mati Greenspan, konuya yönelik şu açıklamayı yaptı:

Dan Larimer’e güven fazla. Birçok insan burada gerçekten olağanüstü bir şeyin olduğuna inanıyor.

EOS Ethereum’a gerçek bir rakip olacak!

Bir kripto para yatırımcısı olan Marius Rupsys da benzer duyguları paylaştı ve daha önce Steemit ve BitShares adında iki farklı Blockchain projesi olduğunu belirtti. Marius Rupsys, konuya yönelik şunları söyledi:

Topluluk çok heyecanlı ve EOS’un Ethereum’a gerçek bir rakip olmasını bekliyor. EOS son zamanlarda birçok olumlu gelişmeden yararlandı. Çok olumlu haberler verildi ve fiyat çok güçlü tepki gösterdi.

EOS’la ilgili son zamanlardaki olumlu gelişmeler, eToro’nun EOS ticareti yapma kararı ve OK Blockchain Capital’in EOS kullanan projelere 100 milyon dolar yatırım yapmak için bir niyet mektubu imzaladığı haberi olarak gösterilebilir.

İşte EOS’un zirve de olmasını sağlayan faktörler

Hem Marius Rupsys hem de Mati Greenspan, yatırımcılardan güçlü bir talep olduğunu belirtti. Marius Rupsys konuya yönelik şunları söyledi:

Bazı yatırımcılar, Ethereum‘un piyasa değerinin büyüklüğüne bakarak, EOS’un güçlü bir kripto para olduğunu düşünebilir. Bu algı kendi başına kripto paraya olan güçlü talebi arttırabilir.

Mati Greenspan, EOS’un spekülatif niteliğine dikkat çekti ve platformun nispeten yeni olduğunu vurguladı.

En güncel haberleri Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Webchaat

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin