İşte EOS’un beklenen teknik göstergelerle piyasa sinyalleri
İşte EOS’un beklenen teknik göstergelerle piyasa sinyalleri

İşte EOS’un beklenen piyasa sinyalleri ve pazar faktörleri

service service
Share

Share This Post

or copy the link
  • EOS, 1 saatlik grafikte simetrik bir üçgen oluşturmak için daha düşük yüksekliğe sahip seviyelere yerleşti.
  • Fiyat şu anda desteği test ediyor ve bir geri dönüşün en başa dönmesine bağlı olabilir.
  • Teknik göstergeler düşüş eğilimine işaret ediyor. Ancak daha sıkı bir konsolidasyon yakında olası bir kesintiyi işaret ediyor.
  • Bu durumu düzeltebilecek işte EOS’un beklenen piyasa sinyalleri ve pazar faktörlerini inceleyelim.

EOS, kısa vadeli grafikte simetrik bir üçgenin içinde konsolide oluyor. Ancak zirveye yaklaştıkça bir kopma meydana gelebilir. EOS yazım sırasında, 17,5 dolar seviyelerinden işlem görüyor.

İşte EOS’un beklenen teknik göstergelerle piyasa sinyalleri

Hareketli ortalamalar salınımlı. Ancak 100 SMA en az direnç yolunun aşağı yönde olduğuna işaret etmek için bir geçite temel olarak görünüyor. Bu, bir ayrılmanın bir sıçramadan daha büyük olasılıkla gerçekleşeceği anlamına gelebilir. Üçgen şeklinin 16,5 ila 19,5 dolar arasında açıldığını ve sonuçta ortaya çıkan kopmanın aynı yüksekliğe sahip olabileceğini unutmayın. Benzer şekilde, 18,5 dolarlık zirveyi aşan bir kırılma aynı büyüklükte bir ralliye yol açabilir.

İşte EOS’un beklenen piyasa sinyalleri ve pazar faktörleri!
İşte EOS’un beklenen piyasa sinyalleri ve pazar faktörleri!

RSI satıcıların kontrol altında olduğunu göstermek için daha düşük bir pozisyona gidiyor. Ancak osilatör de dipte görünüyor. Daha yüksek dönüşler, boğaları geri çekebilir ve üçgen direncine geri dönebilir. Benzer şekilde, stokastik yükseliyor ve satın alma momentumunda bir dönüş sinyali vermek için biraz yükseliş eğilimi gösteriyor.

İşte EOS’un beklenen pazar faktörleri

Kripto para birimleri dolar riskini azaltarak, risk alma ile birlikte hareket ettiklerini işaret ediyor. Şimdiye kadar Donald Trump, ABD’yi İran’dan çıkarmaya karar verdikten sonra jeopolitik risk, yüksek getirili varlıklara olan talebi azalttı. Bölgedeki gerginlikler, yatırımcıları sınırda tutabilir.

EOS Dawn 4.0’ın piyasaya çıkması için ilk olarak test modundan sonra 1 Haziran’daki ana ağ için hazırlanıyor. Ayrıca, Livecoin değişiminin mevcut konsolidasyonu açıklayan yeni tokeni ele geçirme karmaşıklığını ortadan kaldırmak için bir tahliyeyi planlıyor. EOS’un resmi web sitesinde konuya yönelik şu duyuru yer almakta:

1 Haziran 2018’de , 22:59:59 UTC’de son periyodun bitiminden sonraki 23 saat içinde, tüm EOS tokenleri sabit olacak (yani donmuş) ve Ethereum Blockchain’ine aktarılamayacak hale gelecek.

En güncel haberleri Facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Newsbtc

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin