Bugün piyasayı pompalayan 0x (ZRX) %3,2'lik bir kazanç bildiriyor
Bugün piyasayı pompalayan 0x (ZRX) %3,2'lik bir kazanç bildiriyor

Bugün piyasayı pompalayan altkoin 0x (ZRX)!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para piyasaları düşmeye başladığında hızlı düşer. Piyasada, son beş gündür devam eden ve son birkaç saatte hızlanan yavaş bir düşüş eğilimi görülmekte. Toplam piyasa hacmi bir kez daha 400 milyar doların altında ve düşüyor. Bitcoin (BTC), için 9 bin dolarlık anahtar desteği kırıldı ve fiyat %4 oranında düşerek 8.980 dolar seviyesine geriledi. Altkoinler, bu sabah Asya ticareti sırasında daha büyük oranlarda düşüş gördü. İlk 25’te yer alan kripto paraların neredeyse tamamı şu anda kırmızı alanda işlem görmekte. Bu yüzden piyasada yeşil bir kripto para bulmak zor. Ancak bugün piyasayı performansı ile pompalayan altkoin 0x (ZRX)’dir.

Bugün piyasayı pompalayan 0x (ZRX) %3,2’lik bir kazanç bildiriyor

ZRX’i ilk defa Nisan ayının başından bu yana böyle bir performans sergiledi. CoinMarketCap, son 24 saatte her şey düştüğünde etkileyici olan bu altkoin için %3,2’lik bir kazanç bildiriyor. Yazma sırasında 0x, 1,68 dolardan işlem görüyor. Geçtiğimiz hafta içinde bu altkoin geçen Cuma gününden bu zamana kadar 1,50 dolardan %20 oranından fazla kazanç sağladı. Aylık kazançlar ZRX için çok iyi geçti ve geçen ay ki seviyesi olan 0,56 dolardan %225 arttı. Bitcoin’e karşı, bugün %7,6’lık bir artışla, 19.000 Satoshi’den 20320 Satoshi’ye yükseldi. Hafta boyunca BTC’ye karşı kazanımlar, geçen hafta aynı zamanda 15500 Satoshi’den %34’lük bir artışla etkileyici görünmekte.

Bugün piyasayı pompalayan altkoin 0x (ZRX)!
Bugün piyasayı pompalayan altkoin 0x (ZRX)!

0x projesi, kripto endüstrisinin merkezi olmayan bir borsa için kullandığı bir şey. ERC20 tokenlerinin, web sitesine göre Ethereum Blockchain’de işlem görmesini sağlayan açık ve izinsiz bir protokol. Mevcut kazanımları sürdürebilmek ve bu paranın geri kalanıyla birlikte düşmesini önlemek için şirket bloğunda veya Twitter’da herhangi bir duyuru yapılmadı.

Kripto para piyasası hacmi 400 milyar doların altına düştü

Şu anda Binance, son 24 saatte yaklaşık iki katına çıkmış toplam hacmin yaklaşık %56’sı ile ticaret hareketini 43 milyon dolardan 82 milyon dolara çekiyor. ZRX şu anda piyasa değeriyle 30. sırada yer almakta. Şu anda dolaşımda olanların yarısından fazlası ile sağlanan 1 milyar token var.

Toplam kripto para piyasası hacmi bu Cuma günü düştü ve Asya, satışlarını sürdürüyor. Kripto para piyasası hacminde %4,6’lık bir düşüş gerçekleşti ve şu anda 388 milyar dolar civarında. Piyasa hacminin 400 milyar doların altına düşmesi bir başka güçlü ayı piyasasını simgeliyor. Ancak piyasalar 440 milyar doların üzerinde geri kazanılabiliyorsa, boğalar tekrar kontrol altına alınabilir. Diğer tüm altkoinler bu sabah düştü. Ancak en küçük kayıplara maruz kalanlar arasında Ethereum, EOS ve VeChain bulunmakta.

En güncel haberleri Facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Newsbtc

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin