Kripto paralar Twitter, Facebook, Reddit ve Telegram takipçilerine göre sıralandı
Kripto paralar Twitter, Facebook, Reddit ve Telegram takipçilerine göre sıralandı

İşte en çok takipçisi olan kripto paralar! Listede sürpriz kriptolar da bulunuyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

CyberMiles (CMT), TRON (TRX), Bitcoin (BTC), XRP ve Binance Coin (BNB) 2018’de en fazla sayıda yeni kullanıcıya ulaştılar. CoinMarketSocial’ın son günlerinde yayınlanan blog yazısında kripto paralar açısından yaşanan son durum hakkında net bir fikir ortaya koydu.

Kripto paralar Twitter, Facebook, Reddit ve Telegram takipçilerine göre sıralandı

CoinMarketSocial, kripto para birimlerinin Twitter, Facebook, Reddit ve Telegram’da sahip olduğu takipçi sayısını dikkate alarak çalışmasını hazırladı.

CyberMiles (CMT)

CyberMiles, uzayda en çok bilinen kripto para birimi olmasa da – aslında ilk 100 arasında bile değil – 2018 yılında %5.362’lik bir büyüme yaşadı. Bu proje, E-ticaret endüstrisi için Blockchain çözümleri sunmaktadır. Ekim 2018’de, şirket MainNet yayınladı ve bir sonraki Ethereum (ETH) olma yolunda ilerliyor.

Bu yazıyı yazarken, CyberMiles 138’inci kripto paradır ve 17.87 milyon dolarlık bir piyasa kapitalizasyonuna sahiptir. Her CMT, 0,022343 ABD doları karşılığında satın alınabilir. CoinMarketSocial’a göre, proje Ocak ve Temmuz 2018 arasında çok sayıda kullanıcıyı çekti. Ancak, bu Twitter’daki veya diğer sosyal ağlardaki reklamlara yapılan harcamalarla ilgili olabilir.

TRON (TRX)

TRON, 2018’deki en büyük büyümeye sahip dördüncü kriptodur. Açıkçası, bu TRON için çok olumlu bir yıldı. Şirket ana ağını 2018’de piyasaya sürdü ve ayrıca geliştiricilerin ağında dApp’lari kolayca kurmasını sağlayan TRON Sanal Makinesi’ni (TVM) başlattı.

Aynı zamanda, TRON Vakfı BitTorrent’i satın aldı ve BitTorrent platformunun üstünde kullanılacak olan BitTorrent Token’i (BTT) satmak için yeni bir ICO yayınladı. TRON geçen yıl 308.000 yeni takipçi kaydetti. En hızlı büyüme periyodu Ocak ve Şubat 2018 arasındaydı. Şu anda, TRON uzaydaki en büyük 9. dijital varlıktır. 1.722.213.151 milyon dolarlık bir piyasa değeri var ve her TRX tokeni 0.0236 dolara satın alınabilir.

Bitcoin (BTC)

Bitcoin takipçi sayısında 316.000 kişi artış kaydetti. Her ne kadar dijital varlık değerinin %80’inden fazlasını kaybetse de, takipçilerin sayısı 2019’da%51 artarak 609k’dan 926k’a yükseldi. Bitcoin şu anda 6.705 dolar civarında işlem görmektedir ve 62.71 milyar dolarlık bir piyasa değeri vardır.

XRP

XRP de büyümeye devam ediyor. Piyasadaki en büyük ikinci dijital varlık olduktan sonra, takipçi sayısı da artmıştır. 2018 yılında takipçi bazında %101 artış kaydetti. Bu yıl, XRP varlığıyla çalışan Ripple için çok önemliydi çünkü RippleNet, dünyadaki yaklaşık 200 müşteriye genişledi ve ayrıca xRapid gibi yeni hizmetler başlattı. XRapid ile müşteriler, SWIFT kullanmaya göre daha düşük maliyetle sınırlar arasında hızlı işlem yapabilirler. Her bir XRP 0,32 dolara satın alınabilir ve 13,21 milyar dolarlık bir piyasa kapitalizasyonuna sahiptir.

Binance Coin (BNB)

Takipçiler açısından pazardaki en büyük büyümeye sahip kripto para birimi Binance idi. Binance, son 24 saatteki işlem hacmi bakımından en büyük kripto borsadır. Ek olarak, platformda yüzlerce farklı token listelenmiştir. Binance, piyasada önemli bir varlık kazanan değerine Binance Coin (BNB) adını verdi. Binance, 2018 boyunca 216 bin 899 bin takipçi arttırarak 682 bin takipçiye ulaştı.

Binance Coin şu anda alandaki en büyük 13. dijital varlık. Monero (XMR), Dash (DASH) veya ZEM (NEM) gibi tokenleri geçti. BNB’nin 760 milyon dolarlık bir piyasa değeri var ve her token 5,82 dolara satın alınabiliyor.

Bitcoinexchangeguide

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin