Yatırımcılar EOS ve Ethereum tokenlerini kaybetti!
Yatırımcılar EOS ve Ethereum tokenlerini kaybetti!

Dikkat: Hackerlar milyonlarca dolar değerinde EOS ve Ethereum tokeni çaldı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

EOS ICO ana şirketinin iç sistemi, bazı dijital bilgisayar korsanları tarafından saldırıya uğradı ve yatırımcılar milyonlarca dolar değerinde EOS ve Ethereum tokenlerini kaybetti.

Yatırımcılar EOS ve Ethereum tokenlerini kaybetti!

Olay basitti, bazı anonim çevrimiçi dolandırıcılar Block.one sistemine girdi ve EOS’un yatırımcılarına mesaj gönderdi. Yatırımcıların detayları bilgisayar korsanları tarafından ihlal edildi ve bu bilgiler yatırımcılardan EOS ve Ethereum (ETH) tokenlerini çalmak için kullanıldı. Hackerlar, Zendesk (ZEN) olarak adlandırılan bulut yazılım sağlayıcısı tarafından işletilen Block.one’un e-posta destek sistemini hackledi. Block.one, talihsiz durum nedeniyle Zendesk sistemini geçici olarak sonlandırdı.

Block.one, yeni Blockchain yazılımlarının geliştirilmesi için 4 milyar dolarlık bir fon sağlayan EOS ICO’nun ana şirketi. EOS tokenlerinin satışı neredeyse bir yıl önce başladı ve satış bugün sona eriyor. Block.one bir yıl içinde çeşitli yatırımcılara bir milyardan fazla EOS tokeni sattı.

Yatırımcılar ücretsiz EOS ve ETH tokenlerini almak için sabırsızlanıyorlardı

Bilgisayar korsanları e-postaları yatırımcılara gönderdi, e-postada Hacker’ın web sitesine bir bağlantı veriliyordu. Web sitesi, kullanıcıların ücretsiz token almak için cüzdanlarını açmak için özel anahtarlarına girmelerini istedi. Hackerlar bu özel anahtarı yatırımcılardan tüm tokenleri almak için kullandı.

Şu anda belirsiz olan siber hırsız ya da hırsızlar, yatırımcılardan EOS ve ETH tokenlerini çaldı. Bilgisayar korsanları elde ettikleri bilgilerden yararlandı. Dolandırıcılar, bir hediye paketinin parçası olarak ücretsiz token vermiş gibiydi. Yatırımcılar ücretsiz EOS ve ETH tokenlerini almak için sabırsızlanıyorlardı. Bunun yerine hackerlar sahip oldukları paraları çaldı. Yatırımcılar milyonlarca dolar kaybetti.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Ambcrypto

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin