Başarılı analistten inanılmaz Ripple, Ethereum, Litecoin ve altcoin tahmini
Başarılı analistten inanılmaz Ripple, Ethereum, Litecoin ve altcoin tahmini

İşte bugünün flaş kripto para haberleri

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin ve XRP’deki yeni bir duruştan, ana akım için Ethereum madenciliğine kadar, flaş kripto para haberleri ile yatırımınızı daha iyi yapın.

Bitcoin ve XRP haberleri

CNBC‘nin Crypto Trader programının sunucusu Ran NeuNer, XRP’nin varoluşunun nedeninin kripto parayı tamamen desteklemek olduğunu belirtiyor. Yeni bir tweetde, Ran NeuNer son Bitcoin Cash hard forku ve müteakip hash savaşının, trader’ların XRP’yi satın almayı tercih etmelerinin bir örneği olduğunu söylüyor.

XRP’de RAN NEUNER – KASIM 2018

XRP’DE RAN NEUNER – 5 AY ÖNCE

Ethereum haberleri

Ana akım için tasarlanan yeni bir Ethereum madencilik cihazı geliştirilme aşamasında. Yeni şirket Coinmine, Coinbase Ventures tarafından destekleniyor ve cihazının bir PlayStation’dan daha az güç kullandığını ve 800 dolara alınabileceğini söylüyor.

Ripple haberleri

Ripple (XRP), tasarladığı ödeme sistemini Blockchain’de güçlendirecek

UC Berkeley, Ripple Üniversitesi Blockchain Research Initiative’daki “Mühendislik, Hukuk Fakültesi, Bilgi Okulu ve diğer kolejler veya programlar dahil olmak üzere Berkeley kampüsünde finans fakültesi ve öğrenci araştırmaları ve ilgili etkinlikler” için finansman sağlıyor. Finansman,  öncelikle Blockchain ve dağıtık defterler, kripto para birimi ve dijital ödemeler, kriptografi ve Blockchain’in küresel ekonomi üzerindeki etkisinin araştırılması için kullanılacak.

Litecoin haberleri

Coin ATM Radar’ın yeni verileri, Bitcoin’den sonra Litecoin’in kripto ATM’lerinde en popüler ikinci para olduğunu gösteriyor. Rakamlar, dünya çapında Litecoin’i destekleyen 3.329 ATM’yi gösteriyor ve 3.969 ATM ile Bitcoin’i destekliyor.

TRON haberleri

DappReview’in en son verileri TRON ağındaki merkezi olmayan uygulamaların Ethereum ve EOS’dan daha fazla işlem hacmine sahip olduğunu gösteriyor.

Monero haberleri

Monero (XMR), ağında önemli değişiklikler yaptı

Monero’nun kripto sisteminin temel özelliklerinin arkasındaki araştırmacı, prestijli bir akademik ödül kazandı. Kriptograf Joseph Liu, kullanıcının kimliğini gizleyen Monero’nun halka imza algoritmasını geliştirdiği için “Yılın Bilgisayar Araştırmacısı” oldu.

VeChain haberleri

Moda ve tasarım holdingi H&M’in iç giyim markası Arket, VeChain’i test ettiğini doğruladı.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin