Binance, Ekim ayının heyecan verici bir ay olacağını düşünüyor
Binance, Ekim ayının heyecan verici bir ay olacağını düşünüyor

Binance, dünyanın en büyük Bitcoin (BTC) cüzdanını ağırlıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para borsası Binance, Bitcoin (BTC) zenginleri listesini, yazı yazıldığı tarihte yaklaşık 789 milyon dolar değerinde olan 141.096 BTC’ye sahip bir Bitcoin cüzdanıyla karşılıyor.

Changpeng Zhao: “İnsanların Binance’i bir fiil olarak düşünmesini istiyorum.”

The Street ile yapılan yeni bir röportajda Binance CEO’su Changpeng Zhao (CZ), şunları söyledi:

Genel olarak, 2019’umuz sadece kripto para birimini benimsemeyi arttırmak olacak. Bu sadece Binance’in parası ya da Binance’i bir platform olarak değil, daha geniş bir biçimde kripto için benimsenmeyi artırmak istiyoruz. Sektörün büyümesine yardımcı olacak her şey iyi olacak.

Ayrıca Changpeng Zhao Binance’in bir borsadan çok daha fazlası olduğunu söylüyor ve açıklamalarına şunları ekliyor:

Sonunda, insanların Binance’i bir fiil olarak düşünmesini istiyorum. Tıpkı Google gibi. Google bir isimdi ama şimdi faaliyet gösterdiği sektörde kalıplaştı. Gerçekten Binance hakkında düşünülmemeli; Sadece yaptığınız bir şeyi düşünmeli ve bu da otomatik olarak Binance olmalı.

Binance’in sektördeki lider rolü, kripto topluluklarının canlandırılmasını sağlamak

Binance’in sektördeki lider rolü, kripto topluluklarının canlandırılmasını sağlamak. Şirket, Hindistan’ın Delhi kentinde 24 Kasım’da gerçekleşecek olan bir kripto etkinliği düzenleyecek. Yaklaşan etkinlik Delhi ve Hindistan genelinde yerel kripto meraklıları için önemli bir zamanda planlanıyor. Hindistan Merkez Bankası’nın (RBI) tüketicileri kripto dolandırıcılığından korumaya yönelik sert düzenleme politikaları hakkında bir açıklama yayınladığı Nisan ayından beri bir kripto krizi ile uğraşıyorlar.

Eylül ayında, ülkenin en büyük borsalarından biri olan Hindistan merkezli Zebpay, RBI’nin dayattığı kısıtlamalardan sonra kapanmaya karar verdi. O zaman Zebpay, işini yürütmenin zorluklarını gösteren bir bildiri yayınladı. Söz konusu bildiride şu ifadeler yer alıyor:

Banka hesaplarındaki sınırlama, müşterimizin ve işimizin anlamlı bir şekilde işlem yapma yeteneğini sakatladı. Bu noktada, kripto para borsası işini yürütmek için makul bir yol bulamıyoruz. Sonuç olarak, borsa faaliyetlerimizi durduruyoruz.

bchabc ve bchsv
Binance BCHABC ve BCHSV desteğini resmen açıkladı

Malta merkezli Binance, Bitcoin (BTC) talebini arttırıyor

Hindistan’daki kripto tutkunlarına destek olma çabalarına rağmen Binance, İran’daki müşterilere, 5 Kasım tarihinde ülkeye uygulanan ABD yaptırımları nedeniyle, kripto para birimini derhal geri çekmelerini emretti. Coindesk tarafından yayınlanan bir rapora göre, İranlı kullanıcılar borsadan bir e-posta aldıklarını belirtiyor. E-postada şu ifadeler yer alıyor:

Binance’de bir hesabınız varsa ve bu yaptırımlar kategorisine girerseniz, lütfen varlıklarınızı en kısa zamanda Binance’den çekin.

Malta merkezli Binance, küresel talebe ayak uydurmak amacıyla Uganda ve Singapur’daki borsaları başlatmak adına dünyanın dört bir yanındaki operasyonlarını stratejik olarak planlıyor. Şirket, güçlü müşteri desteğine sahip güvenli bir kripto platformunun işletmecisi olarak, yetersiz hizmet alanlara hizmet sunma hedefleri ile üne kavuştu.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin