Bugünün üçgen arbitraj fırsatı sunan kripto paraları: QKC, QTUM, DENT, NEO ve daha fazlası
Bugünün üçgen arbitraj fırsatı sunan kripto paraları: QKC, QTUM, DENT, NEO ve daha fazlası

İşte bugün üçgen arbitraj fırsatı sunan kripto paralar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para dünyasında, farklı borsalar genellikle biraz farklı fiyatlardan işlem yapıyor. Bu, en az iki borsa ve potansiyel olarak birden fazla ticaret pazarının kullanılmasını gerektirse de, bazı ilginç arbitraj fırsatı sunan pazarlar ortaya çıkarabilir. Aşağıdaki seçenekler de denemek için biraz zaman alıcı olsa da çok ilginç.

Bugün üçgen arbitraj fırsatı sunan kripto paralar: QKC, QTUM, DENT, NEO ve daha fazlası

6- POLY – QKC

Üçgen bir arbitraj fırsatı ortaya çıktığında, daha geleneksel pazarların ötesine bakmaya istekli olmak zorundasınız. Bu özel ticarette, Koinex üzerinden POLY satın alma ve Binance borsasında QKC’ye dönüştürerek yaklaşık %20 kazanç elde etme şansı var. Eldeki fonlar daha sonra transfer edilebilir.

5- QKC – DENT

DENT, mobil veriyi global olarak kullanılabilir hale getirmeye odaklanan projenin yerel para birimi. WazirX’den DENT alınarak, CoinDCX’te QKC’ye dönüştürülebilir. QKC alındıktan sonra, bir kâr için WaxirX’e geri aktarılmalı. Bu, Hint rupisine erişimi olanlar için bir back-and-forth ticareti, ancak iyi bir kâr sağlayabilir.

4- QKC Cross – Platform Multi-currency

QKC ile bugün piyasa likiditesine bağlı olarak para kazanmak için sayısız fırsat var gibi görünüyor. SikCXC’den QKC’yi BTC ile satın alıp WazirX’te INR için satmak, %10’luk bir kârla sonuçlanabilir. Bu aynı zamanda, kullanıcıların yukarıda listelenen diğer arbitraj fırsatlarını keşfetmek için INR dengesine erişmelerini sağlar. Ama bunun bir bahis oynamaya eş değer olduğu unutulmamalı!

3- KNC – NEO

Bugün NEO‘nun üçgen arbitraj fırsatlarına olanak tanıdığı görülüyor. Bitcoin ile Binance üzerinde KNC almak ve onu NEO’ya dönüştürmek için Kucoin’e göndererek yeni bir arbitraj fırsatı oluşturulabilir. EXMO üzerinden NEO’yu satmak, toplam likiditeye bağlı olarak %9’a varan bir kâr sağlayabilir.

2- NEXO – NEO

EXMO’nun NEO arbitraj fırsatı, diğer ticaret çiftleri aracılığıyla da keşfedilebilir. NEXO’yu BitBns üzerinden Hindistan rupisi ile satın almaya istekli olanlar için, bu parayı EXDO’ya göndermeden önce CoinDCX üzerinden NEO’ya dönüştürmelerini sağlayacak.

1- CMT – QTUM

Bu özel arbitraj fırsatı, heyecan verici bir ticarete yol açar. Kullanıcılar Bitcoin ile OKEx’te CMT satın alabilirler. CMT’lerini CoinDCX’e taşır ve QTUM’a dönüştürerek, yeni bir arbitraj seçeneğinden oldukça hızlı bir şekilde faydalanabilirler. Geriye kalan tek şey, QTUM’u BitBns’e taşımak ve bunu en çok işlem gören çiftler için en avantajlı fiyatlandırmada satmak.

Nulltx

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin