Kripto para sektöründe meydan gelen önemli olaylar
Kripto para sektöründe meydan gelen önemli olaylar

İşte bugün arbitraj fırsatı sunan kripto paralar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

2018 yılı boyunca kripto para birimi sektöründe gerçek bir kâr elde etmek giderek zorlaştı. Sadece ticaret yapmaktan ziyade, arbitraj fırsatı ilk etapta herkesin ilgilendiği bir konu olmaya başladı. Aşağıdaki örneklerde görüldüğü gibi üçgen ticaret seçenekleri adil bir miktar kâr sağlayabilir. İşte bugün arbitraj fırsatı sunan kripto paralar…

Bugün üçgen arbitraj fırsatı sunan kripto paralar: NEO, ZEN, XRP, TRX ve daha fazlası

6- ZEN – NEO

Hem Zencash hem de NEO’yu içeren çok tuhaf üçgen arbitraj fırsatı var. Bitcoin ile Cryptopia borsasından ZEN satın alıp OKEx’te NEO’ya dönüştürmek, yatırımcıların EXMO borsasında daha yüksek bir NEO fiyatından faydalanabilmelerini sağlayacak. Bu, %7’nin biraz üzerinde bir kârla sonuçlanabilir.

5- XRP – NEO

NEO, bugün üçgen arbitraj ticaretinde giderek artan bir rol oynayacak. Bitcoin ile Kraken üzerinde XRP alan kullanıcılar NEO’ya dönüştürmek için CoinDCX borsasına taşınmalı. Bu NEO fonları daha sonra %10 net kâr için CoinDelta’da satılabilir.

4- ZEN – TRX

Bu WEN-TRX arbitraj fırsatı, yukarıda listelenen ZEN-NEO’ya çok benzer. Büyük fark, satın alınan ZEN’in, TRX satın almak için Binance’ye nasıl taşınması gerektiği. TRX’nin EXMO’ya gönderilmesi, mevcut piyasa likiditesine bağlı olarak %20 net kâr sağlayabilir. Bu özellikle şu anki huzursuz pazar ivmesi göz önüne alındığında çok ilgi çekici bir fırsat.

3- ZEN – QKC

Kripto para topluluğu bugünlerde ZenCash’i etkin bir şekilde tartışmayabilirken, geçerli bir üçgen arbitraj aracı olduğu bir gerçek. Cryptopia’da ZEN satın almak, bugün en akıllı fırsat olacak. Bunu Binance’de QKC’ye dönüştürmek, CoinDelta’da yeni bir arbitraj fırsatı oluşturuyor. Başarılı bir şekilde yürütülürse, %21’e varan kârlar alınabilir.

2- SRN – DOGE

Dogecoin’in üçgen arbitraj ticaretine katılımını görmek her zaman ilginç. Huobi borsasından SRN almak ve Dogecoin için HitBTC’de satmak isteyenler zaten bir kazanç sağlayabilir. Eğer DOGE daha sonra Livecoin’e taşınırsa, toplam likiditeye bağlı olarak %18’e varan bir kâr elde edilebilir.

1- VRC – NEO

Herhangi bir arbitraj işlem fırsatları için VRC’ye bakmak iyi bir tercih olabilir. Bugün böyle bir gün, Livecoin üzerindeki fiyatı nispeten düşük. Bu fonları Bittrex’e taşıyarak ve onu NEO’ya dönüştürerek birçok yeni piyasaya ulaşılabilir. En iyi çözüm, NEO’ların %17’ye varan kârlarla CoinDelta’ya satılmasıdır.

Nulltx

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin