Bugün arbitraj fırsatı sunan kripto paralar: DOGE, BTC, ETH, LTC, DASH, BCH
Bugün arbitraj fırsatı sunan kripto paralar: DOGE, BTC, ETH, LTC, DASH, BCH

İşte bugün arbitraj fırsatı sunan kripto paralar: Listede Türk borsaları da var

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para sektörü her gün yeni bir fırsat ve arbitraj boşlukları ile doldurulur. Hafta sonları genellikle çok daha az işlem hacmi görünür. Aşağıdaki altı kripto para birimi, tüm döviz likiditesine bağlı olarak, arbitiraj fırsatı konusunda bazı ilginç kârlar sağlayabilir. Makaledeki tüm bilgiler ArbingTool tarafından sağlanmaktadır.

Bugün arbitraj fırsatı sunan kripto paralar: DOGE, BTC, ETH, LTC, DASH, BCH

6- Dogecoin (Poloniex/Gate/Livecoin)

Geçtiğimiz birkaç hafta içinde Dogecoin’e yönelik artan bir talep var. Bu para biriminin oldukça fazla ticareti yapıldığı için, sadece normal küçük fiyat farkları ortaya çıkıyor. Bugün, Poloniex veya Gate.io üzerinde DOGE satın almak ve bunu YoBit veya Livecoin üzerinde satmak az çaba ile %3’e kadar kâr sağlayabilir.

5- Bitcoin Cash (Binance/Kraken/Livecoin)

Bitcoin Cash’i içeren çok özel bir arbitraj fırsatı var. YoBit ve Livecoin’deki değeri, tüm büyük borsalara kıyasla daha yüksek. Bu nedenle, Binance, Kraken veya KUCoin üzerinde BCH satın almak ve daha küçük borsalarda satış yapmak %2,2’ye varan kâr getirecek.

4- Ethereum (YoBit/Livecoin/Bittrex)

Bitcoin Cash için geçerli olan durum, şu anda Ethereum için de geçerli. Ethereum’u Bittrex, Bitfinex, Binance, Kraken, BTCTurk veya Koineks’ten satın alanlar için büyük bir arbitraj seçeneği mevcut. Yobit’in fiyatları çok daha yüksek, ancak Livecoin aynı zamanda hızlı bir çevirme ve ilgili kârları kontrol etmeye değer bir seçenek.

3- Bitcoin (Gate/Poloniex/Livecoin)

Küçük borsaları içeren Bitcoin arbitraj fırsatları bulmak biraz garip. Poloniex veya Gate.io üzerinde BTC satın alma ve Livecoin veya YoBit’te satış yapmak %2,7’ye varan bir kârla sonuçlanabilir. Bu, özellikle tüm diğer  kripto paaralar kıyasla Bitcoin’in değerlemesi düşünüldüğünde oldukça iyi bir kâr.

2- Litecoin (Sistemkoin/Bitstamp/YoBit)

Hem Sistemkoin hem de Bitstamp’ı içeren Litecoin için büyük bir boşluk görmek biraz garip. Her iki borsada da YoBit’e kıyasla çok daha düşük bir fiyat var gibi görünüyor, bu da avantajlardan yararlanmayı bekleyen %2’lik bir arbitraj boşluğunu sağlıyor.

1- Dash (Koineks/Cex/YoBit)

Biraz daha riskli bir arbitraj seçeneği arayanlar için, Bittrex, Kraken, HitBTC, Poloniex, Sistemkoin veya Koineks’ten Dash satın almak iyi bir fikir. Özellikle de, eğer arbitraj boşlukları ilk alımın yapıldığı yere bağlı olarak %1,5 ile %2,5 arasında değiştiğinden, bu fonlar YoBit’te satılıyorsa iyi kâr sağlayabilir. Dash genel olarak çok daha az likit bir pazardır.

Nulltx

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin