29 Eylül Bitcoin Cash (BCH) ve Dash (DASH) fiyat analizi
29 Eylül Bitcoin Cash (BCH) ve Dash (DASH) fiyat analizi

5 Kasım Bitcoin Cash fiyat analizi: BCH’de ilk düzeltme görüldü

service service
Share

Share This Post

or copy the link

5 Kasım Bitcoin Cash fiyat hareketleri için önemli detayları şu şekilde özetliyoruz:

  • Bitcoin Cash 2 gün boyunca gösterdiği hızlı yükselişini 595 dolarda sınırladı.
  • 595 doların altında kâr satışları gördüğümüz Bitcoin Cash’de fiyat hafta başlangıcında 540 dolara kadar geriledi.
  • Bu piyasadan ayrışan yönde görülen yükseliş şu an yerini kademeli düşüşe bırakmış durumda.
  • Düşüşün devam edip etmeyeceği ise 540 dolar seviyesinde vereceği tepkiye baplı olacak.

5 Kasım Bitcoin Cash fiyat hareketleri

460 dolardan başlayıp 595 dolara kadar süren Bitcoin Cash yükselişi, hard fork gelişmesiyle yaklaşık 48 saat içinde yüzde 30’a yakın bir artış gösterdi. Bu yükselişin ise dün gün bitiminden önce yerini düzeltme hareketine bıraktığı görüldü.

İlk düzeltme de yatırımcılar 555 dolarda bir tepki gösterirken, alışların sınırlı kalması kripto paranın yeni gün ile 555 doların altına sarkmasına neden oldu. Bitcoin Cash piyasasında ikinci tepki ise 540 dolarda geldi. Bu seviyede 4 saatlik zaman geçiren BCH, daha fazla geri kaymayınca yeni alıcılar bularak daha önce bir tepki görülen 55 doların üzerine hareketlendi.

Yazım esnasında ise yeniden 555 dolara tutunma mücadelesi veren BCH/USD paritesinin bu nokta ve altındaki 540 dolar fiyatı bugün için en önemli seviyeler olarak karşımıza çıkacak gibi görünüyor.

Bu seviyelere tutunabilen BCH, yükselişini devam ettirebilecek olup, yeniden 600 dolar psikolojik direncini geçmek için hamle yapabilir.

Diğer bir anekdot olarak 4 saatlik grafikteki 100 ve 200 hareketli ortalamaların konumu dikkat çekiyor. Öğle saatlerinde olduğumuz şu an 100 HO’nun 4 saatlikte 200 HO’yu yukarı doğru kırmak üzere olduğunu görüyoruz. BCH fiyatının 555 dolardan yukarı doğru bir hamlesi bugün bu kırılış hareketini tamamlayacak olup BCH’de yükselişin devam etmesi için bir tetikleyici görevi görmesini sağlayacaktır.

Bitcoin Cash için önemli teknik göstergeler

BCH/USD saatlik grafiğinde MACD göstergesinin negatif konumda oluşturduğu tepe hareketi azalarak tamamlanacak gibi gözüküyor. Bu durumda MACD öğleden sonraki hareketlerde yeşile dönerse bu da yükselişi tetikleyen bir faktör olarak görülebilir.

Ayrıca stokastik osilatörün aşırı satım bölgesinden çıkmak üzere olan konumu yükseliş yanlı diğer bir harekettir. Bunun yanında RSI 56 seviyesi ile stokastik göstergesini desteklemeye devam ediyor. CCI ise bir önceki yükseliş dalgasının etkisi ile mevcut trendi düşük görerek, negatif konumu ile diğer önemli göstergeler ile uyuşmazlık gösteriyor.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin