Bu ülkedeki mağazalar artık Bitcoin (BTC) satıyor
Bu ülkedeki mağazalar artık Bitcoin (BTC) satıyor

İşte Bitcoin kazanmak için yedi popüler yöntem

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Blockchain ile çalışan kripto para biriminin gerçek zamanlı bir değer sağladığına inanmak her zaman zor oldu. Kripto dünyası, gerçek ve sanal arasındaki çizgileri bulanıklaştırıyor, bu yüzden bazı uzman ve analistlere göre şimdi, bu sanal kripto kullanıcıları ligine katılmak ve biraz Bitcoin kazanmak için doğru zaman. Bu fikirden çok etkilenmiş olsanız bile, Bitcoin ile yolculuğunuza başlamak için araçlarla uğraşmanız gerekiyor. Bu sorunu çözmek için, burada Bitcoin’i en az risk olasılığıyla kazanmaya başlamak için bazı popüler yolları sizler için derledik. Kripto para eğiliminden yararlanmak ve sıradan işlerinizle uğraşırken fazladan para kazanmak için bazı inanılmaz fırsatları keşfedebilirsiniz.

Az çaba sarfederek Bitcoin kazanmak ister misiniz?

  1. Bitcoin madenciliği

Bitcoin madenciliği kolaylaşıyor, madenci sayısı azalıyor.

Bitcoin madenciliği, Bitcoin kazanmanın en geleneksel yolu. Madencilik, Bitcoin oluşturmak için bir dizi bilgisayar donanımı ve yazılımı kullanarak matematiksel işlemleri çözme işlemi. Bu kolay bir iş değil; Bitcoin madencilerinin bu işte başarılı olmak için çok yetenekli olmaları gerekiyor. Bir çok madencinin pazara girmesiyle, bu işin zorluğunun aşırı derecede arttığı kolayca fark ediliyor. Yine de daha iyi işleme kabiliyetine sahip harici cihazların desteğini almak, bir tahliye faktörü olabilir.

  1. Bitcoin için mikro görevler

Bitcoin (BTC) madenciliği kazançsız hale geliyor

Küçük ölçekli araçlar arayanlar için, Bitcoin açısından ödeme yapan bazı mikro görevlere gidebilirsiniz. Bu mikro işleri yapmak yoğun çaba gerektirmez. Bir reklam izlemeyi, sosyal medyada yayınlamayı, anketi doldurmayı vb. içerebilen küçük, kolay ve daha az zaman alan işler. Bu, sıradan mikro işlere benzer; tek fark ödeme. Ödeme Bitcoin şeklinde yapılır. Ücret düşüktür, ancak yatırılan zaman ve düşük riskler açısından uygun görünüyor.

  1. Bitcoin ve Bitcoin türevlerine yatırım yapmak

Kripto para madenciliğinde CPU'ların popülerliği yükseliyor

Bitcoin dünyasındaki en yeni gelişme, Bitcoin ile para kazanmak için kazançlı araçlar sunan popüler yatırım varlıkları. En yaygın yol, Bitcoin satın almak ve fiyatın kâr getirecek kadar artırıldığı bir noktadan sonra satılması. Bu yöntemi kullanarak, insanlar 2017’de Bitcoin değerinde rekor kıran yürüyüşten sonra milyonerler oldu. Bu nedenle Bitcoin’e yatırım yapmak, yeni ve son derece kârlı bir yatırım kaynağı olabilir.

Yollardan birini seçmeden önce, akılcı bir yaklaşım tercih etmelisiniz. Bu pazarda kazanmak için sonsuz bir potansiyel var ama yeni başlayan olmak, küçük adımlar ile başlar. Genellikle uygun fiyatlı olmayan ağır miktarlar kazanmak için ağır yatırımlar gerekir. Bitcoin yatırımları oldukça kârlı olabilir, ancak hiç kimse güvenilirliği üstlenemez. Kripto paralar her zaman dalgalanma eğilimi olan risk eğilimli yatırımlar. Dikkatli bir öneri, kişisel risk tolerans düzeyinizi dikkate alarak yatırım yapmak olabilir.

  1. Bitcoin oyunları

oyun endustrisi

Bitcoin’de ödeme yapan çok sayıda online oyun var. Ödemeler, mikro görevleri gerçekleştirerek elde edilecek miktarlara eşdeğer.  Bir oyun fanatiği iseniz, bu tür oyunlara bakabilirsiniz ve kendinizi ödüllendirebilirsiniz.

  1. Freelancer olmak ve Bitcoin’de ödeme yapın

Freelancer

Freelancing neredeyse herkesin farkında olduğu bir meslek. Alıcılar ve satıcılara hizmet ticaretinde yardımcı olan çok sayıda platform var. Hizmetler, grafik sanatı yapmaktan bilgisayar algoritması oluşturmaya kadar uzanıyor. Alıcılar bu freelancerlarını işlerine ayırıyorlar. Süreçte keyifli bir nokta Bitcoin ödemelerin getirilmesi. Bu özelliği yalnızca bir avuç dolusu site kullanıma soktu.

Freelancing, çeşitli nedenlerle iyi bir seçenek. Her şeyden önce, madenciliğin ya da yatırımın aksine, başlangıç ​​maliyetleri yok. Sadece giriş yapmalı, bir profil oluşturmalı. İkincisi, iyi miktarlarda kazanabilirsiniz. Mikro işlerden farklı olarak yetenekli bir iş için size ödeme yapılacak. Üçüncü olarak, işinizde daha iyi olacak ve işiniz için tanınacaksınız. Freelancing, büyük miktarda para yatırmadan Bitcoin kazanmak için makul bir yol alabilir.

  1. Bitcoin tabanlı reklamlarla para kazanılan Bitcoin bloglama

Bitcoin, Ripple ve Ethereum momentumu tersine çeviriyor

Blogcular içerik ve aldıkları daha fazla tıklama arasındaki reklamlar ile fazlaca para kazanırlar. İçerik oluşturmaya göre Bitcoin kazanmak istiyorsanız, Bitcoin tabanlı reklam ağına kaydolabilirsiniz. Bu ağlar Bitcoin açısından ödeme yapar.  Bloglardaki reklamlar içeriğin içeriğiyle eşleşir. Bu nedenle, kripto para birimi etrafında dönen içerik oluşturmak her zaman iyi bir fikirdir. Bu yöntem, gelir akışınızı ikiye ayırmanıza izin verir. Bir web sitesinden aynı anda Bitcoin ve dolar kazanabilirsiniz.

  1. Bitcoin’inizi ödünç vermek

Bitwise CEO’suna göre, Bitcoin'in düşüşü yatırımcı sayısını etkilemedi

Borç verme, pasif bir gelir elde etmenin çok geleneksel bir yolu ve şimdi aynı teklif Bitcoin ve diğer kripto paralarda da mevcut. “Eşler arası kredilendirme”, çevrimiçi portallar aracılığıyla yapılan yeni bir borç verme şekli. Banka ve diğer finansal kurumların rollerini ortadan kaldırıyor. Bu borç verme platformlarından birini kullanarak Bitcoin kredileri ile kazanabilirsiniz. Bu alıştırma ile başlamak için ilk başta biraz Bitcoin almanız gerektiğini unutmayın. Ancak krediyi alan kişinin, Bitcoin’inizi faizle birlikte iade edecek kadar güvenilir olduğundan emin olun.

Coinnounce

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin