Binance CEO'su: “Bitcoin'i bizim borsamıza yatıran insanlarda bir artış gördük.”
Binance CEO'su: “Bitcoin'i bizim borsamıza yatıran insanlarda bir artış gördük.”

İşte Binance CEO’su CZ’ye göre bir boğa koşusunu başlatacak olan katalizörler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Binance CEO’su Changpeng Zhao (CZ), CNBC Crypto Trader’a verdiği röportajda, Binance üzerinde tutulan Bitcoin, Ethereum ve diğer kripto paraların fiyat hareketleri için olası katalizörlerin artışından söz etti.

Binance CEO’su: “Bitcoin’i bizim borsamıza yatıran insanlarda bir artış gördük.”

CEO, ayılar kripto para piyasasını yavaşça kontrol altına almasına rağmen borsanın, soğuk cüzdanlarında tuttukları Bitcoin ve diğer kripto para miktarlarında sabit bir artış görüldüğünü belirtiyor. CZ konuya yönelik şunları söylüyor:

Soğuk cüzdanlarımıza, tuttuğumuz BTC miktarına ve bunun tutarına bakarsanız, özellikle de BTC için sabit hacim parası olduğu için artış var. Ancak Bitcoin’i bizim borsamıza yatıran insanlarda bir artış gördük.

CZ, bu senaryonun, Ethereum dahil olmak üzere tüm kripto para birimleri için geçerli olduğunu söylemeye devam etti. CZ, kullanıcıların Bitcoin’lerini tutmak için Binance’e daha fazla güven duyduklarını belirterek, bunu “çok iyi bir işaret” olarak kabul ediyor. Kurucu ayrıca, ticaret hacminin azalması ve fiyatın piyasada istikrar kazanması durumunda, kullanıcıların genellikle tokenleri geri çektiklerini ve cüzdanlarına aktardıklarını, ancak Binance’de bu kez zıt reaksiyonun gördüğünü belirtiyor.

Piyasa spekülatörleri perakende yatırımcı hacminin kuruduğunu belirtiyor

CZ konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

Ancak zaman içinde BTC Holdings’te bir artış gördüğümüzde, bu büyük olasılıkla insanların BTC’yi bize taşımaması anlamına geliyor. Bu yüzden başka borsalarda aynı durumun olup olmadığını bilmiyorum ama bu bizim için çok açık bir şey.

Ayrıca, Over-the-Counter (OTC) pazarının yeni piyasa haline gelip gelmediğini, kurumsal parayı getirip getirmediğini bilmediğini ancak bazı piyasa spekülatörlerinin perakende yatırımcı hacminin kuruduğunu belirttiğini söyledi. CZ, OTC pazarının çevrimiçi raporlanan hacme benzer büyük hacimli olması nedeniyle bunun mümkün olabileceğini iddia ediyor.

Changpeng Zhao: “Boğa koşusu için kurumsal yatırımcılar güçlü bir tetikleyici.”

CZ konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

Dolayısıyla CoinMarketCap’ta rapor edilmeyen hacimlerin en az %50’si var ama biz bu işe çok dahil değiliz. Yani gerçek hacimleri bilmiyoruz.

CZ ayrıca bir boğa koşusuyla sonuçlanabilecek olası katalizörler hakkında konuştu. Bu, piyasaya büyük etkisi olmayan Bakkt ve Fidelity’nin yaptığı açıklamaları dikkate alıyor. CEO, fiyatı tetikleyebilecek olan katalizörü tahmin etmenin zor olduğunu belirtiyor. Ancak, mekana adım atan kurumsal yatırımcıların “güçlü bir tetikleyici”ye sahip olacağını iddia ediyor.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin