İşte bugün büyük kripto paraları içeren arbitraj fırsatları
İşte bugün büyük kripto paraları içeren arbitraj fırsatları

Büyük kripto paraları içeren arbitraj fırsatları ile yüzde 3,4’e varan kârlar elde edebilirsiniz!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Hiçbir gün yeni bir arbitraj fırsatı olmadan kripto para dünyasında gün geçmez. Çoğu pazar bir şekilde hafifletilmiş gibi görünse de, arbitraj fırsatları sunan kripto paralar yatırımcıları heyecanlandırıyor. Bugün risk almaya istekli olanlar için bazı hızlı kârlara izin veren az sayıda piyasa bulunuyor.

İşte bugün büyük kripto paraları içeren arbitraj fırsatları

Ethereum Classic (Gate/Poloniex/YoBit)

Haftanın neredeyse her günü, YoBit Borsası’nda Ethereum Classic’in fiyatı tüm diğer borsalara göre daha yüksek. Bunun tam olarak neden olduğu belirsiz olmasına rağmen, bu oldukça sağlıksız bir durum. Gate, Koineks, Binance, KuCoin veya Poloniex üzerinde ETC satın almak ve YoBit’te satış yapmak, hangi platformun kullanıldığına bağlı olarak %1,6’dan %3,4’e kadar değişen oranlarda kâr sağlayabilir.

Stellar Lumens (CEX/Gate/Binance)

Bu özel arbitraj fırsatı için, YoBit’e güvenmeye bile gerek yok. Koineks veya CEX üzerinde XLM satın alma ve Binance, KuCoin veya HitBTC üzerinde satış, %1,3’e varan kâr sağlayabilir. Bu en büyük seçenek değil, ancak XLM, ETC’ye kıyasla çok daha likit bir piyasa.

DASH (Gate/HitBTC/Kraken)

Üst üste iki gün için, DASH’ı içeren çok sayıda arbitraj fırsatı yüzeye çıktı. Altcoini Gate veya Livecoin’den satın almak ve YoBit’te satmak, %1,3’e varan küçük kârlar sağlayabilir. Kraken, HitBTC veya Poloniex’ten satın almak, bu kârları %2,5’e yükseltebilir. Kraken’de satın alma ve HitBTC’de satış, %0,9’luk hızlı bir kâr elde etmenizi sağlar.

Dogecoin (Livecoin/Gate/HitBTC)

YoBit Borsası’ndan hoşlanmayanlar için bir başka küçük arbitraj fırsatı.  Dogecoin’i Gate.io üzerinden almak, Livecoin, Koineks veya HitBTC üzerinden satmak %1,8’lik kâra izin verir. Bu borsalardan herhangi birinden satın almak ve biraz daha yüksek kârlar için YoBit’te satmak da eşit derecede kâr sağlayabilir. Likiditeye bağlı olarak, %3’lük bir kazanç elde etmek imkansız değil.

Bitcoin Cash (HitBTC/LiveCoin/Kraken)

Bir Bitcoin Cash arbitraj fırsatının belirginleştiğini görmek her zaman ilginç. Bu günlerde düzenli olarak gerçekleşirken, yine de biraz şaşırtıcı. Kraken’de satın alma ve OKEx, Livecoin veya HitBTC üzerinde satış yapmak, %1’lik güzel bir kâr sağlayabilir. YoBit’te satışlar %2’ye varan oranlarda getiri sağlar. YoBit’te satış yapmadan önce kullanıcılar ayrıca KuCoin, CEX, Bitfinex ve Binance’de daha ucuza satın alabilirler.

Ethereum (Kraken/KuCoin/OKEx)

Bugün Ethereum için çok sayıda arbitraj fırsatı var. Kraken’deki fiyatların diğer tüm büyük ticaret platformlarına kıyasla biraz daha düşük olduğu görülüyor. Bu nedenle, Kraken üzerinde satın alma ve Gate, YoBit, KuCoin, HitBTC, OKEx veya Poloniex’te satış, her zaman %3,1’e varan kâr sağlayabilir.

Nulltx

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin