İşte beklenen Ethereum piyasa değerlendirmesi!
İşte beklenen Ethereum piyasa değerlendirmesi!

İşte beklenen Ethereum piyasa değerlendirmesi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Çoğu kripto varlığı gibi Ethereum (ETH) da şu an konsolide edilmekte. Şu andaki temel fiyatların düşük seyrediyor olması ve trader’ların kısa vadeli pozisyonları başlatmak için kısa vadeli fiyat seviyeleri kullanmaları en iyi seçenek. Ethereum hakkında devam etmekte olan bazı hikayeler olsa da bunların hiçbiri şu anda fiyatı yönlendirmiyor. İşte beklenen Ethereum piyasa değerlendirmesi.

İşte beklenen Ethereum piyasa değerlendirmesi

ICO pazarı ETH fiyatını desteklemeye yardımcı oluyor ve Mayıs’ta bir toparlanma, gördü. Ethereum Blockchain’deki başarılı ICO’lar, daha sonra ETH tokenlerine olan talebi artıran daha fazla ICO çekmekte. Bununla birlikte, artan sayıda blok zinciri projesi, ETH’lerini bilançolarında tutmakta. Bunları işletme sermayesini serbest bırakmak için satmaları gerekiyor ve ETH fiyatında düşüş olması durumunda, bu şirketlerin ETH varlıklarını tasfiye etme riski var. Bu dinamik, Ether’in fiyatındaki sürekli oynaklığa yol açacağından emin olabilir.

Ethereum’un ölçeklenebilirliğini ele almakla ilgili önemli bir duyuru olmamasına rağmen, ölçeklenebilirlik de şu anda bir problem değil. ABD’de, Ethereum’un bir menkul kıymet mi yoksa bir mal mı olduğu konusundaki devam eden tartışmalar nedeniyle diğer kripto paraların ETH’den daha fazla etki yaratma ihtimalleri yüksek.

İşte beklenen Ethereum piyasa değerlendirmesi!
İşte beklenen Ethereum piyasa değerlendirmesi!

Ethereum teknik analizi ve piyasa sinyalleri

Devam etmek için birkaç temel itici güç ile yatırımcılar ve tüccarlar fiyat hareketine odaklanmalı. En büyük 5 kripto para birimi Mart ayından bu yana oldukça yüksek oranda, çoğu 6 Nisan’da düşük ve 6 Mayıs’ta yüksek bir seviyede. Bu nedenle önemli herhangi bir hamle, tahtada meydana gelebilir.

Yüksek korelasyon, uzun vadeli pozisyonlar için yatırımcıların, Ethereum’da pozisyonları başlatmadan önce Bitcoin (BTC),  Litecoin (LTC) ve Bitcoin Cash (BCH)’ten teyit alması gerektiği anlamına gelir. Kısa süreli pozisyonlar için izlenecek iki seviye var. 10 gün geriye inen eğimli direnç çizgisi dört kez reddedildi. Direnç şu anda 715 dolar ve eğer bu seviye bozulursa 760 dolara doğru hızlı bir hamle ve muhtemelen 820 dolarlık bir geliri takip eder.

İşte beklenen Ethereum piyasa değerlendirmesi!
İşte beklenen Ethereum piyasa değerlendirmesi!

Ethereum bir fiyat rallisi başlatabilir

Destek hattı beş kez çok sert bir şekilde reddedildi ve bu seviyelerde çok az satış yapıldığını gösteriyor. Bu destek seviyesi şu anda 650 dolar ve uzun vadeli boğaların birikmesi için iyi bir seviye olacak. Ancak, bu seviyenin altında bir kırılma, 500 dolara ve hatta muhtemelen 365 dolara geri dönüşü öneriyor.

ETH ve BTC’nin göreceli performansı ile ilgili olarak, eğer tarih kendini tekrar etmek istiyorsa, keskin bir tersine dönüş görmeden önce ETH performansının bir iki haftasını daha görebiliyoruz. Yukarıdaki şablon tutulduysa, ETH başına ortalama uzun vadeli 0,07 BTC oranı anlamına gelecek. Alternatif olarak, oran kalıptan koparsa, daha uzun bir performans süresi görebiliriz.

Ethereum konsolidasyon aşamasında

Diğer kripto para birimleri gibi Ethereum için bir sonraki hareket şu anda belirsiz. Üç ila dört aylık bir düzeltme sonrasında, bir aylık bir ralli gördükten sonra daha küçük bir düzeltme daha gördük. Çoğu kripto varlıkları artık konsolidasyon aşamasında. Buna Ethereum da dahil.

Analistlere göre şimdilik, yatırımcılar yukarıda belirtilen seviyeler etrafında kısa vadeli işlemler yapabilir, ya da daha uzun süreli pozisyonlarını oluşturmak için oynaklığı kullanabilir. Bununla birlikte, uzun vadeli resmin şu an açık olmaktan uzak olduğu söylenmeli.

En güncel haberleri Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Globalcoinreport

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin