Kripto paralar azda olsa yaşam belirtisi gösteriyor
Kripto paralar azda olsa yaşam belirtisi gösteriyor

İşte ayı saldırısından kurtulmayı başaran kripto paralar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

24 Kasım’da, piyasadaki bazı kripto paralar, fiyatlarındaki küçük artışlarla uzun süreli ayı saldırısından kurtuldu. Bitcoin Cash (BCH), Monero (XMR) ve TRON (TRX) yeşil alanda işlem görürken, en büyük 10 ana kripto para dışında kalanlar hala ayının gazabı altında.

Kripto paralar azda olsa yaşam belirtisi gösteriyor

İki farklı token oluşturmak için hard fork yapan Bitcoin Cash (BCH), bugüne kadar fiyatının en kötü seviyesini gördü. Yazım zamanında BCH, %2,23 artışla 207,45 dolardan işlem görüyor. BCH işlem hacminin büyük bir kısmı Upbit Borsası’nda ve toplamı 27,5 milyon dolar. Upbit, tüm Bitcoin Cash işlem hacminin 10 milyon dolarını yöneten Binance tarafından yakından takip ediliyor.

Bitcoin Cash fiyat grafiği | Kaynak: CoinMarketCap
Bitcoin Cash fiyat grafiği | Kaynak: CoinMarketCap

Aniden boğa koşusuyla karşılaşan ilk on kulübündeki diğer bir kripto para birimi Monero (XMR) ve bu artışı yazım sırasında %1,03 oldu. Kripto paranın toplam piyasa değeri 1,10 milyar dolar ve kripto para 66,37 dolardan işlem görüyor. Monero’nun 13,8 milyon dolarlık ticaret hacminin büyük kısmı Bithumb Borsası’nda işlem görüyor. İkinci sırada, XMR ticaretinin 1,98 milyon dolarını domine eden Binance bulunuyor.

Monero fiyat grafiği | Kaynak: CoinMarketCap
Monero fiyat grafiği | Kaynak: CoinMarketCap

TRON’da boğa koşusuna katılan kripto paralar arasında

Bu ara sosyal medyada popüler olan TRON (TRX), yazım sırasında %0,46 oranında artış gösterdi. Kripto paranın, piyasa değeri 907,7 milyon dolara ulaşırken TRX 0,013 dolar seviyesinden işlem görüyor. TRON ayrıca, Binance ve OKEx arasında büyük ölçüde bölünmüş durumda ve 50,2 milyon dolarlık günlük pazar hacmine sahip.

TRON fiyat grafiği | Kaynak: CoinMarketCap
TRON fiyat grafiği | Kaynak: CoinMarketCap

Ayrıca TRON Vakfı, eski NBA süperstarı Kobe Bryant’ın, vakfın düzenlediği ilk Blockchain etkinliğinde konuk konuşmacı olarak yer alacağını duyurdu. Justin Sun bu haberi şu sözlerle açıkladı:

Kobe Bryant bir basketbol dehası. Kobe’nin büyük bir hayranıyım ve hayat hikayesinden çok etkilendim. Kobe’yi niTRON Zirvesi için özel konuk olarak görmek benim için büyük onur. Kobe Bryant’ın sadece bir basketbol dahi değil, aynı zamanda bir yatırım dehası olduğunu da belirtmek gerekir. Zirvede yaptığı büyük konuşmaları duymak için sabırsızlanıyoruz.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin