İşte bugün arbitraj fırsatı sunan kripto paralar: USDT, TUSD, ZEC, TRX, XEM, VB
İşte bugün arbitraj fırsatı sunan kripto paralar: USDT, TUSD, ZEC, TRX, XEM, VB

İşte arbitraj fırsatı sunan kripto paralar: Listede ilginç arbitraj seçenekleri sunan Türk borsaları da var!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Yeni bir gün geldiğinde kripto para arbitraj ticareti fırsatları her zaman görünür olacak. Piyasalar bugün gerçek bir kazanç veya kayıp kaydetmese bile, kripto parayla para kazanmanın birçok farklı yolu olduğu açık. Bu nedenle sizler için arbitraj fırsatı sunan 6 kripto parayı derledik.

İşte bugün arbitraj fırsatı sunan kripto paralar: USDT, TUSD, ZEC, TRX, XEM, VB

ZCash (YoBit/HitBTC/Bittrex)

ZCash’ın ilgilendiği birçok farklı arbitraj  fırsatı var. Çoğu borsada hızlı ve kolay bir kâr sağlayan YoBit’e kıyasla daha düşük bir fiyat var. HitBTC, Gate.io, CEX, Bittrex veya Bitfinex üzerinde satın alma ve YoBit’te satış, %1,8’e varan kârla sonuçlanacak. Farklı borsalarda genel likiditeye bağlı olarak az iş yapmak için sağlıklı bir kazanç.

TrueUSD (VeBitcoin/Binance)

TrueUSD durumunda, Vebitcoin’deki değer Binance’de biraz daha düşük ve bu da bazı ilginç fırsatlar oluşturuyor. Vebitcoin’de bu stablecoin’i alarak Binance’de satıp ufak kâarlar sağlayabilirsiniz.

Ethereum Classic (Gate.io/Binance/YoBit)

Başka borsalardan kripto para satın alıp YoBit’te satmak bu günlerde kârla sonuçlanıyor gibi görünüyor. Ethereum Classic’i satın almak isteyenler, Gate.io, Koineks, Binance, KuCoin veya Poloniex’ten alabilir ve bunu YoBit’te satarak bazı kolay kârlar sağlayabilirsiniz. BU yöntemle çok fazla problem olmadan %2’lik kazanımlar elde edilebilir.

XEM (Koineks/Livecoin/YoBit)

XEM için oldukça zor bir yıl olmasına rağmen, altcoin hala talep görüyor ve bazı arbitraj kârlarına yol açabiliyor. XEM’i Koineks veya Livecoin üzerinde satın almak ve YoBit’te satmak, %5’lik bir kârla sonuçlanabilir. Bu, yeterli likidite olduğunu varsayarak, neredeyse hiçbir şey yapmadan kazanılabilcek çok iyi bir para.

TRON (HitBTC/Bitfinex/OKEx)

Çok sayıda borsa, genellikle biraz farklı fiyatlarda olsa da TRX ticaretini sunuyor. Şu andan itibaren, HitBTC, Gate, Koineks, Bitfinex, Binance veya OKEx üzerinde TRON satın alma şansının, kullanıcıların YoBit’te TRX’e çevirerek hızlı bir %1 kâr elde etmelerini sağlayacak iyi bir şans var.

USDT (KuCoin/Bittrex/BtcTurk)

Türkiye’de stablecoin’lerin arbitraj fırsatları sunduğunu görmek biraz garip. Şu an için, BtcTurk, Koineks, Sistemkoin, hatta Bittrex’te USDT satın almak ve bunu KuCoin’de satmak, %1,7’ye varan kârla sonuçlanacak.

Nulltx

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin