Haftanın kripto para haberleri
Haftanın kripto para haberleri

İşte araştırma sonuçlarına göre en iyi yatırım fırsatı sunan kripto para

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para birimi yatırımları söz konusu olduğunda, günümüzde hangi dijital para biriminin en iyi yatırım olduğu ile ilgili oldukça fazla tartışma var.

En iyi yatırım fırsatı sunan kripto para Ethereum oldu

Ancak ABD’li hukuk bürosu Foley & Lardner’ın yeni verilere göre, bir grup yatırımcı, Bitcoin, Dash ve Monero gibi kripto para birimleri arasında en iyi yatırımın Ethereum olduğuna inanıyor.

Foley & Lardner, kripto para ile ilgili eğilimler hakkında yatırımcıları ve şirket yöneticilerini bir araya getirdi. Sordukları sorular arasında hangi dijital paranın en iyi yatırım fırsatı sunduğu konusunda mevcuttu. Ethereum, katılımcılar arasında bu soruya verilen en popüler cevap oldu. Çoğunluğu yatırımcı veya şirket yöneticisi olan profesyoneller ile yapılan araştırma, düzenlemeler, yatırımlar, ICO’lar, piyasa hacmi ile ilgili sorular içeriyordu. Ayrıca bu araştırma, yatırımcıların önümüzdeki yıl dikkat etmesi gereken önemli istatistikleri sağlamış oldu.

Sıralamada Ethereum’u Bitcoin takip ediyor

Ankete katılanların yüzde 38’i Ethereum’un daha iyi bir yatırım olduğuna inandıklarını belirtti. Katılanların yüzde 35’i ise en iyi yatırım olarak Bitcoin’i tercih ediyor. Katılımcıların sadece %5’i Ripple’ın en iyi yatırım olduğunu düşünürken, %2’si ise Dash’e bağlılıklarını sürdürdü.

Businessinsider

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin