Pazar aramalarına göre anonim kayıt yapmanıza izin veren borsalar
Pazar aramalarına göre anonim kayıt yapmanıza izin veren borsalar

İşte anonim kayıt yapmanıza izin veren kripto para borsaları

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para sektörü bir yandan ayı piyasasıyla boğuşurken bir yandan da KYC adı altında kısıtlamalarla uğraşıyor. Bu durum yatırımcıları endişelendirmeye başladı. Çünkü çoğu yatırımcı KYC standartlarının kara para aklamaktan ziyade özgür yapısı bulunan kripto paraları kontrol altına almak için yapıldığını düşünüyor. Çoğu küçük yatırımcıdan oluşan sektör kara para aklamak gibi sorunlarda hükumetlerin yanında dururken bir yandan da kripto para borsalarına getirilecek KYC standartlarıyla vergi yükümlülüğüne gireceğinden korkuyor. Bu yüzden kullanıcıların çoğu şimdi ShapeShift gibi anonim kayıt ve kullanıma izin veren kripto para borsalarına yöneliyor. Yatırımcıların alternatifler aramaya başlaması ile bu konuda tam işlevsellik sağlayan birkaç adil çözüm ortaya çıkıyor.

Pazar aramalarına göre anonim kayıt yapmanıza izin veren borsalar

Flypme

Her ne kadar çok sayıda insanın bu çözümün mevcut olduğuna dair hiçbir fikri olmasa da, Flypme her gün küçük bir miktar hacim üretir. 2 düzine kripto paranın desteği ile bazı ilginç döviz çiftlerine izin verir. Bu aşamada hem üst kripto para birimlerinin yanı sıra hem de daha küçük altcoinler ve ERC20 simgeleri destekleniyor. Platform, kullanıcıların bir hesap açmasını gerektirmez ve borsada anında işlem gerçekleşir..

Flypme’nin anonim kayıt yapmasına rağmen bir gecede gerçek bir ilgi kazanması biraz zor olacak. Çözüm kağıt üzerinde çok fazla hakka sahip olsa da, ShapeShift’in bu pazarda çok uzun süredir belirgindi. İş modellerinin bir bütün olarak daha fazla değişmesine bağlı olarak, söz konusu firmanın önümüzdeki aylarda herhangi bir reel piyasa çekişini kaybedip kaybetmeyeceği belirsizliğini koruyor.

MorphToken

Daha ziyade pazarlanabilir bir isimle, MorphToken farklı kripto para birimleri arasında değişim açısından çok fazla potansiyele sahip. Platformu, tam işlevselliği ya da kullanıcıların uygun gördükleri şekilde bir dijital öğeyi diğerlerine ayırmaları için bir seçenek sunuyor. Kullanıcılar, elde etmeyi amaçladıkları varlıkların değerini belirleyebilir, bu da yol boyunca bazı ilginç seçeneklere izin verir. Platform şu anda sadece 6 seçenek olduğu için sınırlı döviz desteği sunuyor (Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash, Litecoin, Dash ve Monero) .

CoinSwitch

Çeşitli web sitelerinde mükemmel yorumlar aldıktan sonra, CoinSwitch’in bu özel pazarda güçlü bir rakip olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Hiçbir kayıt gerekli olmadan 300’den fazla kripto ticaretine izin verir. Platform, mevcut kripto para takas platformları aracılığıyla da çözümler sunsa da, şirket ayrıca belirli borsalara ilişkin çeşitli seçenekler de sunuyor. Kullanıcılar, bir borsa için kayıt olmak zorunda kalmadan bu tekliflerden yararlanabilirler.

Changelly neden listede yok?

Bazı insanlar Changelly’nin bu listede olmadığını fark etmiş olabilir. Platform, kullanıcıların bir hesap oluşturmasını gerektirir, oysa bu listedeki diğer üç borsa hesap oluşturulmasını istemiyor. Bu liste, anonim kripto para borsalarını destekleyen platformlarla ilgili olduğu için, Changelly dahil edilmedi.

Nulltx

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin